donderdag 16 juni 2016

16 JUNI 2016

Toppert alert! Toppert alert! Zevende dag van het EURO2016 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

15:00 uur: Engeland-Wales (B)
Zomaar op een luize donderdagmiddag. The Battle of Great Brittain. Daar waar de Welshmen in hun eerste wedstrijd tegen Slowakije de drie punten binnen wisten te slepen, stelden de Engelsen teleur door hun eerste potje op een EK-toernooi wederom niet te winnen. Weet kleine broer Wales (met bigstar Pietje Bale) grote broer Engeland een loer te draaien? Onze voorspeling: 2-1.

18:00 uur: Oekraine-Noord Ierland (C)
Potje van niks nakkes nada noppes. De twee losertjes uit groep C zullen moeten proberen om beste derde te worden. Want anders vliegen ze er allebei uit. Heus. Maar ach joh, wat maakt het uit. Zolang de Noord Ieren het maar naar hun zin hebben. Onze voorspelling: 2-1.

21:00 uur: Duitsland-Polen (C)
Het toetje van de dag. En denk nou niet dat die mofjes dit potje zomaar gaan winnen. Nope. Bij clashes tussen Duitsland en Polen speelt namelijk meer. Het verleden. Ga er maar aan staan. Vette smnikkelpot om van te smullen. Onze voorspelling: 1-1.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. We faxen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten