woensdag 15 juni 2016

15 JUNI 2016

Toppert alert! Toppert alert! Zesde dag van het EURO2016 toernooitje alweer. Gaan we vandaag beginnen met de tweede wedstrijdjes in de poule. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

15:00 uur: Rusland-Slowakije (B)
Benieuwd of die Russische broodmongolen zich een beetje gedeisd kunnen houden. En zo niet, opzouten met dat tuig en zeg dan ook maar gelijk dag met je voetbalteam. Plus gelijk maar dat WK van ze afnemen. Vuile maffiabende. Hoe lullig het ook is voor de goedbedoelden. Over naar het voetbalgebeuren nu. Dit kan weleens een interessant potje worden. Voor Slowakije is het erop of eronder na de domper tegen Wales. De Russen zullen daarentegen rustig afwachten en loeren op een bliksemsnelle counter na het geniepig behaalde puntje tegen de Engelsen. Een wedstrijd die alle kanten op kan gaan. Onze voorspeling: 1-1.

18:00 uur: Roemenie-Zwitserland (A)
Wie wordt na Frankrijk tweede in poule A? Daar gaat dit potje om. Ook al verloren de Roemenen nipt hun eerste wedstrijd tegen Les Blues een goede indruk hebben ze zeker achtergelaten. En hoe sterk zijn de Zwitsers nu echt? Tegen de tien overgebleven Albanezen konden ze afgelopen zaterdag niet veel potten breken. Wij zijn benieuwd. Onze voorspelling: 2-1.

21:00 uur: Frankrijk-Albanie (A)
En dan pakken we het telraam er maar eens even bij. De reus tegen de dwerg vanavond. Dat het lot dit zo heeft mogen beslissen zeg. Middels de koude- en de warme balletjes. Vraag maar aan opa Blatter. Afijn. Torenhoog favoriet Frankrijk zal voor het doelsaldo gaan tegen de voetbalkneusjes uit Albanie en zal zich zodoende simpel gaan plaatsen voor de volgende ronde. Frankrijk blij, UEFA blij en steek dat stokbrood maar in je... Uh, waar waren we? Hmm. Nou ja. Onze voorspelling: 4-0.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten