dinsdag 10 juli 2018

Di 10 juli 2018

Toppert alert! Toppert alert! De eerste halve finale van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

20:00 uur: Frankrijk-België (#61)
Sint-Petersburg is da place to be. Vandaag. Aujourd'hui. Voor deze burenruzie die zijn weerga niet kent. Frankrijk-België. Halve finale WK 2018. In 1986 waren de Rode Duivels voor het laatst zo dicht bij de wereldtitel, maar toen dwarsboomde Diego Maradona de Belgen de weg naar de eindstrijd in Mexico. Het huidige elftal van de Belgen herbergt echter veel meer talent. De Bruyne, Hazard, Lukaku, Courtois en die andere negentien die de selectie compleet maken. Nu moet het gebeuren voor onze zuiderburen. Echter... vlak Frankrijk niet uit. De bookmakers bombarderen Les Blues nog immer als topfavoriet voor het winnen van de titel. Plus Pogba, Mbappe, Griezmann, Lloris en de rest van het team zijn gebrand op eerherstel na de mispeer van twee jaar geleden toen in de EK-finale van Portugal werd verloren. Deze pot. Deze wedstrijd. Frankrijk-België. Les Blues vs Rode Duivels. Een voetbalkraker om je vingertjes bij af te likken. Onze voorspelling? Moeilijk. Doe maar een gelijkspelletje want we weten het echt niet. Daarna verlenging met wellicht pingels. Lloris vs Courtois. We moeten iets zeggen schrijven. Oh zo lastig. Van je één twee drie. Wij schrijven België. Omdat we het hopen, omdat we fan zijn.

Daar is hem. Daar is hem. Amai. Dag moeder. Dag moeder. Jahahahaha. Goaaaaal der Belgica. Ik wist het. Ik wist het. Hahahaha. Moet er nog zand zijn?

Tot slot
Vijf heerlijke damesvarianten zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR en vijf oortintelende muziekpareltjes zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Om de dag mee door te komen. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten