woensdag 25 juli 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Voorronde van de voorronde van de playoff van de Champignonnen League. Potje tussen Ajax en SK Sturm Graz voor je zongebruinde bakkes tonight. Gratis te zien voor iedereen en zijn moedertje op het open Ziggo kanaaltje. Aanvang 20:30 uur, vanaf 20:00 uur een fijne voorbeschouwing. Heb je toch een eventuele stream nodig, check hierrr ofzo. Mocht de stream bagger zijn gaarne niet bij ons komen klagen, wees dan creatief en zoek zelluf iets. Duhuh.

Het WK-voetbal is net anderhalve week achter de rug en menig voetbalster geniet momenteel van een welverdiende vakantie. Ben je echter een net niet voetbalster moet je aan de bak. Zo ook Ajax dat het vanavond in de voorronde van de voorronde van de playoff van de Champignonnen League tegen het vorig seizoen als tweede geëindigde SK Sturm Graz moet opnemen. Middels een tweeluik. Vanavond het eerste potje in Amsterdam, volgende week het returnpartijtje in Oostenrijk. Winnaar mag op 7 of 8 augustus ballen tegen Standard Luik voor de voorronde van de playoff van de blablabla. Zucht. Kortom voordat het miljoenenbal betreden mag worden, dienen er nog wat hindernissen te worden genomen. Ajax dat kapsones Kluivertje deze zomer zag vertrekken voor het bankje van AS Roma, echter Pietje Ziyech, Pietje de Ligt en Pietje de Jong (Frenkie) behield tot de selectie. Een selectie die bovendien flink werd versterkt met namen als Pietje Tadic en Pietje Blind. Een stevige injectie van jewelste om zich zodoende hopelijk te kunnen plaatsen voor het balspektakel. Of iedereen direct mee gaat ballen valt nog te bezien. Afijn, Ajax tegen de grazpolletjes van Sturm dus. Fuck het resultaatvoetbal, fuck 'gun die bal maar aan de tegenstander' en fuck de hoge backs. Als het aan ons ligt stuurt trainertje Ten Hag zijn Ajax-knulletjes met de 'scoor er in ieder geval eentje meer dan de tegenstander'-tactiek het veld in. Wij kunnen niet wachten om dat balletje weer over die groene weide te zien rollen. Na een dikke maand vol voetbalpret hadden we zowaar anderhalve week lang last van zware afkickverschijnselen. Is niet meer nodig. Zingen we vanavond met zijn allen (ja ook in Rotterdam en ja ook in Einhoven): Hup Ajax, hup rood witte schare. Dapp're strijders fier en koen. Een roep die geldt, dat is je ware. Rood en Wit die moet het doen.

Mooi, plakken we er nog snel even een laatste alinea tegenaan want jeweetzelf. Van je zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf oogverblinde mokkeltjes houzee, houzee zonder een pukkeltje acné. Eens even gluren bij de buren van het YouTube kanaaltje. Yes. Kwakken we DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf prettig klinkenke melodietjes er ook nog even bij, zijn de oortjes op deze heerlijke zonnige woensdag ook weer blij. Doe er je voordeel mee. Zoek het uit. Vergeet geen bier koud te zetten voor een frisse koele bek. Wensen wij je verder een prettige wedstrijd. Wij gaan foebele koekeleren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten