maandag 2 juli 2018

Ma 02 juli 2018

Toppert alert! Toppert alert! De achtste finales van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

16:00 uur: Brazilië-Mexico (#53)
De Brazilianen groeien langzaam in het toernooi. Sambavoetbal hebben we nog niet gezien maar wat niet is kan altijd nog komen. Moet het vandaag maar eens gebeuren tegen de olé olé Mexicanen. Tenminste, als het aan de fans van Brazilië ligt. Echter wanneer Lozano net zo te keer gaat als tegen de mofjes kan het een leuke spannende pot worden. Dan kunnen die Gele Kanaries hun borst nat maken. Onze voorspelling? Mexico zal zoals altijd wel weer genaaid worden door een schwalbe ofzo. Neymar die zich bijvoorbeeld zodanig laat vallen in het pingelgebied dat de VAR het ook niet meer weet. Zoiets. En dat zij morgen weer zo'n kutliedje op YouTube zingt. Van die dingen. Brazilië wint. Nipt.

20:00 uur: België-Japan (#54)
Hoe noem je een Jappanner met zelfmoordneigingen? Antwoord: sushidaal. Jawel mensen, de toon is gezet. La Belgica mag het gaan doen vandaag. Tegen good old wroem wroem Honda en zijn kompanen uit Japan. Met misschien wellicht jeweethetnooitzeker toppertje Kompany wederom terug in de verdediging. Worden die patatvretertjes sowieso niet slechter op. Nope. Lukaku, De Bruyne, Hazard, Mertens en al die andere Rode Duiveltjes zullen de harakiri voor die scheefoogjes blijken. Heus. En daarna volgen de sterke landen in het schema, mits onze zuiderburen hun topvorm weten te behouden. Althans dat denken wij. Want België wint. Met een paar doelpunten verschil. Potdomme wat zijn wij Ollanders toch stinkend jaloers op onze Vlaamse en Waalse vrienden.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten