zaterdag 7 juli 2018

Za 07 juli 2018

Toppert alert! Toppert alert! De kwartfinales van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

16:00 uur: Zweden-Engeland (#60)
Staan ze dan hoor in de kwartfinale. Zweden middels afbraakvoetbal en Engeland nadat een penaltysyndroom vakkundig werd weggeschoten. De Engelsen wisten tot nu toe alleen van Panama en Tunesië te winnen. Hoe triest is dat? Forsberg schoot met een lucky schot Zweden verder. En de winnaar van deze twee landen staat gewoon in de halve finale. Zo gaat dat nou eenmaal bij een wedstrijdje in de kwartfinale. Van die dingen. Onze voorspelling maar even doen voordat we nog meer gaan raaskalken? Het zal wel weer een saai gelijkspelletje worden. Vervolgens verlenging met eventuele pingels, weten wij veel. Kijk, dat Zweden kan niet anders dan reactievoetbal spelen en Engeland mist gewoon een topvoetballer die ze bij de hand neemt. Eigenlijk interesseert het ons geen ene moer wie uiteindelijk wint. Nou ja, doe die Engelsen dan maar vanwege al die 'it's coming home' memes.

20:00 uur: Rusland-Kroatië (#59)
Wie bij voorbaat had voorspeld dat gastland Rusland de kwartfinale zou gaan halen werd lacherig weggehoond. Geen voetbalkenner. Dat varkentje zou favoriet Spanje wel even wassen in de achtste finale. Nope. Met Poetin achter de knoppen van het VAR-systeem werden Ramos en zijn vriendjes na pingels toedeladoski huiswaarts gestuurd. Remember Zuid-Korea 2002. Zo'n scenario zit er voor het gastland wederom in. Moet er wel gewonnen worden van Kroatië. Als die Kroaten nogmaals zo belabberd voor de dag komen als tegen Denemarken zit een verrassing er weldegelijk in. Gaan wij van dit fantastische voetbalblogje niet van uit. Perišic vs Dzyuba. Wij denken dat de Kroaten zich zullen herpakken, een einde maken aan het Russische sprookje, doorstomen richting halve finale en dat allemaal in reguliere speeltijd. En over een paar jaar maanden krijgen we te horen dat die Russen stijf onder dope zaten.

Tot slot
De drie plaatjes, plaatjes, plaatjes en de drie muziekjes, muziekjes, muziekjes van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten