zondag 25 oktober 2015

Toppert alert!!!!

Toppert alert! Toppert alert! Zo. Allemaal een uurtje langer uitgeslapen? Mooi. Ga er dan nu maar eens even goed voor zitten mensen. Deze zondag hoef je je huisje namelijk niet uit want een partijtje topvoetbal wordt er vandaag voor je voorgeschoteld. Wat te denken van Vitesse-Ajax (14u30), Manchester United-Manchester City (15u05) en Feyenoord-AZ (16u45). Allemaal te zien op de betaalkanaaltjes van FOX Sports. Eventuele streams zijn hierrr te vinden. Zo niet kan Radio 1 Langs de Lijn uitkomst bieden. Zoek het uit. En vergeet niet als je snuit. Eerst een zakdoek te pakken. Anders wordt het maar een vieze kliederbende. Huuuhhh. Gaan we dan.

Vitesse-Ajax
De toppert in de Eredivisie is dit weekend toch zeker wel Vitesse-Ajax. Het Chelsea-2 van Petertje Bosz verkeert in puike vorm. Ajax daarentegen dient de klap van afgelopen donderdag te verwerken toen er schlemielig van Fenerbahce om Europa League ballieballie werd verloren. Tja, hoe gaat Pietje Veltman zich daarvan revancheren? Of krijgt wellicht koffiejuffrouw Heitinga nog een paar speelminuten? Hmm, kan een leuk potje worden hoor daar in de GelreDome. Vitesse is immers voor niemand bang. En bang zijn ze in Amsterdam ook niet zo snel. Dus waarom zouden we sowieso bang zijn met zijn allen? Nergens voor nodig. Gewoon van je hup hup mouwtjes opstropen en lekker van je foebele doen gaan.

Manchester United-Manchester City
Wordt er vandaag ook nog een krakert van jewelste in de Premier League gespeeld. De keuze is geheel aan jou. Mocht de eerste helft van Vitesse-Ajax geen ene aarsruk aan zijn, zappen we toch gewoon doodleuk over naar de Manchester dery. Gaan we fijn koekeloeren doen hoe malle Louistje het met zijn jongens er vanaf gaat brengen. Grote vraag is natuurlijk, zullen lastpak Memphis en de totally uit vorm zijnde Blind in de basis staan bij de Red Devils? We gaan het zien. De rode tegen de blauwe. Nummertje drie vier tegen nummertje één. Mocht United winnen, kunnen ze voor de titel gaan. Aldus Louistje van Gaal. Echter City is licht favoriet. Aldus nog een keer Louistje van Gaal. Maar ach, dat is allemaal psychologisch blababla vooraf gelul.

Feyenoord-AZ
En dan hebben we als toetje nog het potje tussen Rotterdam en Alkmaar. Feyenoord-AZ. Ha, voor wie zou Ronnie Vlaar zijn vanmiddag? Normaliter zou je denken voor Feyenoord. Echter nadat Martin van Geel Ronnie Beton de touwtyfus met zijn revalidatie heeft gewenst, kan het ook zomaar zo zijn dat Ronnie Vlaar momenteel heel hard voor AZ zal gaan juichen doen. Boe. Lekker belangrijk! Eens even kijken. Ja. Wie zal Michiel Kramer vandaag eens in zijn muil gaan duwen? Jeweethetniet, jeweethetverdommeniet. De Feyenoord advocaat heeft zijn werk afgelopen week goed gedaan. Moet gezegd worden. Maar raar blijft het wel. Dat het knulletje vandaag gewoon mag spelen. Hebben we nog iets over die Alkmaarse kaaskoppen te vertellen misschien? Uhm. Niet veel. Nou ja, reuze benieuwd hoe ze dat Europa League debacle van afgelopen donderdag van zich af zullen ballen in een kolkende Kuip. Dus.

Tot slot
Maar voordat al het voetbalgeweld gaat losbarsten eerst vijf van die heerlijke pretmeisjes voor je opgezocht. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Knallen we er ook nog vijf van die lekkere YouTube muziekgiganten tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en de voorpret kan beginnen. Mocht je wijf gozer geliefde nou voorstellen om vandaag eens gezellig naar IKEA of iets stomdergelijks te gaan, schuif haar gewoon dit stukkie tekst onder ogen en ze/hij zal knikkend instemmend die goede vriend(in) van haar opbellen doen om haar/hem vervolgens over te halen mee te gaan meubelboulevaren of weten wij veel wat ze wilt gaan doen deze middag (zucht wat een zin, waar ben ik aan begonnen) en jou dat boerende biertje tussen die knalpotjes van vandaag te gunnen en je verder met rust te laten. Heus. Succes gegarandeerd. En mocht dat nou niet zo zijn. Hmm. Wel. Dan is het wellicht tijd voor een nieuw wijf gozer geliefde. Ja toch? Niettan. Hoe simpel wil je het hebben? Nou. Wazzieweer. Mooi weer of slecht weer. Wat kan het ons het rotten. Wij gaan foebele koekeloeren. De hele zondag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten