zondag 4 oktober 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! En dat op dierendag mensen! Vandaag AJAX-PSV voor je tierelantijntje. Vanaf 14:30 uur te zien op het FOX Sports betaalkanaaltje. Heb je dat niet? Wel, met een beetje mazzel vind je een fijne stream hierrr ergens tussen. Zo niet, vette pech. Dan je luister je maar naar radio 1 Langs de Lijn. Ook leuk! Mooi. Op nu naar die fantastische voorbeschouwing dan maar.

Pats. Een confrontatie tussen twee Eredivisie grootmachten staat ons te wachten. Ajax tegen PSV. Of te wel: Amsterdam versus Eindhoven. Nummer 1 tegen nummer 5. Frank de Boer tegenover zijn kameraad Flipse Cocu. De arrogante hoofdstedelijken versus de verongelijkte boeren. 020 vs 040. De neuzen tegen de lampies. En ga zo maar door. Vandaag dus. Potje om het eggie. Winnen de Amsterdammers dan wordt het gat akelig groot ten opzichte van die boeren. Echter Flipse Cocu zal er werkelijk alles aan doen om punten te pakken in dat Arena slagschip. Denken wij zo. Om zodoende in te lopen. Om een prolongatie van het titelfeest van vorig jaar nogmaals mee te kunnen maken. Ja, ja, het is heus. Verliezen kan nu al dodelijk zijn voor de Eindhovenaren in deze fase. En dat al zo vroeg in het seizoen. Steekt Kim Holland twee of acht dildo's in haar vagina. Want zo akelig groot kan het gat tussen Ajax en PSV dus worden. En dat doet pijn. Voor Flipse en zijn mannen. En ja, ook voor Kimmetje Holland ja! Alhoewel. Mevrouwtje is inmiddels al wat gewend. Gna. Gaan we het nu weer over voetbal hebben of wat? Oké? Fijn. Want? Is het Mexicaantje Guardado voldoende hersteld bij de blessuregevoelige Eindhovenaren? Weet Cillessen wederom de nul te houden? Serveert Johnny Heitinga vandaag weer de bitterballen in de Arena? Poeh! Je weet het niet. Je weet het donderstralenhenkie niet. We gaan het zien. Wie trekt er aan het langste eind? Nu niet Kim Holland roepen met zijn allen want we zouden het verdomme over voetbal gaan hebben. Ajax of PSV. Toet toet! Van je yes! Dat wordt smullen geblazen mensen! Maar eerst...

Maar eerst willen we tieten en meer zien. En om die reden dus vijf heerlijke geilmeisjes voor je opgezocht. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Pleuren we er ook nog eens vijf van die fijne YouTubies bij. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Wat een gein. Wat een lol. Niets is te dol. Op dit fantastische blogje. Wel, gaan wij van je foebele koekeloeren doen. Maar eerst een lekker hamburgertje scoren ofzo. Kan allemaal. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten