dinsdag 13 oktober 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Uitfluitwedstrijdje voor Danny Blind vandaag op het programma. Wat te denken van de EK-kwalificatiepot Nederland-Tsjechië voor je goocheme giraffe kop? Live te aanschouwen vanaf 20:45 uur op NPO3, echter vanaf 20:00 uur gaat men al los bij de NOS. Eventuele stream kan hierrr tussen zitten. Zo niet, dan pech. NPO radio 1 Langs de Lijn luisteren kan ook gezellig zijn. Mooi. Huishoudelijke mededelingen gedaan. Op nu naar die wonderbaarlijke voorbeschouwing dan maar.

Is wat? Die lui van de voetbalhumor.com durven gewoon de woorden 'toppert alert' neer te kalken op dat kutblogje van ze. Compleet van de leipo dat ze wel niet zijn! Tss, de kans dat die kale Gaston Starreveld bij je aanbelt met een Postcode Kanjer van één miljoen is verdomme groter dan dat Oranje zich weet te plaatsen voor EURO 2016. Pff. Diepe diepe diepe zucht. Nederland-Tsjechië! Potje om het eggie, maar tegelijkertijd ook een potje om helemaal niets. Er zal gewonnen moeten worden door Oranje. Zal ook wel gebeuren hoor, zo denken wij. Maar die godvergeten Turkies hebben vanavond tegen IJsland slechts één puntje nodig om zich te kwalificeren voor het spelen van play off wedstrijden. En dat ene puntje gaat door die toeterende uch uch shoarmabekken gehaald worden, kunnen wij je nu al vertellen doen. Ja! Want die IJslanders geven geen fuck meer om alles. Heksenketel of geen heksenketel. Het zal die IJslanders niet boeien. Waarom moeilijk doen als je toch al bent geplaatst? Heus. De boel is beslist in groep A. Was het eigenlijk al na Turkijke-Nederland. Daar waar in het verre Konya Oranje kansloos ten onder ging tegen de fanatieke snorrenmannen. En toch hielden we hoop met zijn allen. Tegen beter weten in. Maar het is echt. We gaan een EK-zomer zonder Oranje tegemoet. Of geloven we nog in sprookjes met zijn allen? Nee! Zo naief zijn we nou ook weer niet. Danny 'scholletje' Blind heeft het verziekt. In zijn eerste twee potjes als bondscoach. Opzouten met die gast. Pff, hak op de tak weer dit 'toppert alertje' van lik mijn reet. Wat kan ons het rukken. Wij hebben onze emoties ook niet meer onder controle. Want heus. Ook wij hopen stilletjes dat die IJslanders vanavond die Turken helemaal zoekscheel spelen. En dat evenzo die Oranje blaakjes die Tsjechische badgasten compleet van de mat zullen ballen. Wij hopen werkelijk op een 'door het oog van de naald kruipen'-scenario. Maar ja. Zeg nou zelluf? Zie jij het nog gebeuren?

Ach, weet je wat wij gaan doen? Voordat we onze zomervakantie gaan boeken. Wij gaan eerst eens even naar een aantal paar tieten en meer kijken enzo. Vijf paar maar liefst want zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En wat we ook gaan doen is vijf van die heerlijke muziekpareltjes luisteren. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Hebben we toch nog iets fijns om te zien en om te horen, nietwaar? Door de war klithaar. Slaat nergens op dat laatste, maar het rijmt wel. Nou, wij gaan foebele koekeloeren doen. En bij een ongunstige stand schakelen we als teleurgestelde voetballiefhebber gewoon naar RTL7. Want een vette 007 Thunderball-movieklassiekertje vanaf 20:30 uur voor je flikkertje aldaar. Kan ook leuk zijn. Toch? Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten