zaterdag 10 oktober 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! En wat voor eentje mensen. De dag van de waarheid is aangebroken. Van je patsboem het EK-kwalificatiepotje Kazachstan-Nederland voor je ei. Vanaf 18:00 uur te zien bij onze vrienden van de NOS en wel op voetbalzender NPO 1. Vanaf 17:15 uur kan men er al terecht voor een fijne voorbeschouwing. Dat je het weet! Voor diegene die een stream nodig hebben, kunnen hierrr wellicht iets tussen vinden. En vind je niets, dan vette pech. Luister je maar naar radio 1 Langs de Lijn ofzo. Ook leuk! Zucht. Vermoei ons er niet mee, wil je? Nou, gaat-ie dan. Met die waanzinnige voorbeschouwing die er verdomme jawelles welzekers toe doet.

Kazachstan uit, altijd lastig! Tja, zit het EURO 2016 feestje er nog in voor Oranje of wordt het huilen met de pet op vanavond? Kazachstan-Nederland op het programma. Oranje moet! Moet drie punten pakken. En dat zonder Arjen Robben! Onze leider. Met lange IJ. Een Oranje dat verdomme al een jaar lang wezenloos voetbal speelt en al ploeterend uit een vreselijke vormdip probeert te komen. Wat maar niet wil lukken. Dat Oranje dient vandaag drie punten uit Kazachstan mee te nemen. Een Oranje met een Wesley Sneijder die er met zijn gedachten niet helemaal bij is. Want al vreselijk in de wolkjes van zijn aanstaande kleine Mehmet die één dezer dagen geworpen zal worden door vrouwlief Yolanthe. Dat Oranje dient voor de volle winst te gaan en op wat voor manier dan ook met de volle buit naar huis terug te keren. Een Oranje vol jeugdige Ajacieden. Die heus leuklief ballen hoor! Tegen ploegjes als De Graafschap en Willem 2. Maar over de grens er ook nog niets van hebben gebakken. Dat Oranje dient de Kazachstanen helemaal zoekscheel van die grasplastic mat te spelen. Een Oranje met een bondscoach die het na twee potjes ook niet meer weet. Met zijn rare selectiebeleid van dan die weer wel in de basis en dan die weer niet opgesteld. Wij die dombo van een Danny Blind verdomme niet helemaal meer van je snappen doen. Nope! Dat Oranje dient vandaag met opgestropen mouwen te strijden voor volk en vaderland. Dat Oranje zal alles moeten aangrijpen om voetbalbeminnend Nederland nog een sprankje hoop te geven. Ja! Want wat is nou een EURO 2016 zonder Oranje? Vertel ons dat eens! Zonder oranje slingers aan de wand. En zonder oranje slingers aan de lantaarnpalen en aan de balkons en weten wij veel waar die oranje slingers allemaal wel niet aan hangen doen als er een EK wordt gespeeld en Oranje is van de partij. Die straten dienen verdomme aanstaande zomer wederom oranje gekleurd zijn ja! En wel zo oranje dat je er verdomme teringjantje van je koekwous kleurenblind scheel van wordt. Zo oranje dus! Dus laten we alsjeblieft duimen met zijn allen en hopen op een wonder. En mocht het lukken vanavond? Dan kunnen we dinsdag gewoon weer hopen op een wonder. Want zo is het. Want het is gewoon kut.

Wat ook kut is, maar dan op een iets andere manier bedoeld, dat zijn DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf meisjesvarianten die er warempel mjammie mjammie ja ja wezen mogen. Knallen we er ook nog vijf YouTube muziekpareltjes tegenaan. Even zoeken. Ja hebbes. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Boe! Genoeg geouweleuterd. Is het nu tijd om de nageltjes van de vingertoppies af te gaan kluiven. Drie maal bibbers van je hoezee hoezee hoezee. Hup Holland Hup. Laat de leeuw niet in zijn hempie staan! Wij gaan foebele koekeloeren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten