woensdag 28 oktober 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Doordeweeks KNVB-bekervoetbal voor je kanariesnaveltje. En van je PATS! Vette klassieker voor je in de maak. Feyenoord-Ajax. Te zien op het betaalkanaaltje van FOX Sports. Vanaf een uurtje of 19:00 uur gaat men al los. Aanvang wedstrijd 19:45 uur. Een eventuele stream is wellicht hierrr ergens tussen te vinden. Zo niet kan Radio 1 Langs de Lijn uitkomst bieden. En anders pech. Wacht je maar op de smakelijke samenvatting die SBS6 ergens op de avond zal uitzenden. Afijn.

Een klassiekertje in het bekertoernooi. Zo vroeg al. En dat is allemaal te danken aan Roy Makaay. De oud-Feyenoord spits wist de warme- van de koude balletjes te onderscheiden en een heuse knalpot uit de kokertjes te toveren. En vanavond is het dan zover. Feyenoord-Ajax. De twee aartsrivalen tegen elkaar. De nummertjes 1 en 2 van de vaderlandse competitie. Met een gelijk aantal punten. Beide ploegjes wonnen afgelopen weekend met 3-1 van een lastige tegenstander. Aan elkaar gewaagd dus. Echter al die opsom dingetjes tellen niet. Vanavond zijn er namelijk geen punten te verdienen die men bij kan schrijven aan het puntentotaal. Niets van dat alles. Vanavond gaat het slechts om één ding: WINNEN. Niets meer, niets minder. Hoe simpel wil je het hebben? Kortom, wie kan zich na vanavond volledig richten op het Eredivisie voetbal en wie mag er door bekeren? Kanonnen jaja. Wordt wat hoor mensen. De Rotterdammers zijn er klaar voor. Om de Ajax boeven te ontvangen in een kolkende Kuip. Zonder Amsterdamse aanhang. Want randdebielen weten immers nog steeds niet, zonder mama's handje vast te houden, hoe je normaal hoort te doen. Vandaar. Wij hebben er zin in. In deze vette 010-020 gigaclash. Met sfeermakertjes als Pietje Kuyt, Pietje Elia en Pietje Gustafson aan de ene- en Pietje El Ghazi, Pietje Bazoer en Pietje Klaassen aan de andere kant. Verder nog de strijd tussen Pietje Vermeer en Pietje Cillessen. Nope, geen Cillessen. Ook hij is doorgestreept aan Ajax zijde. Dus mocht het potje op pingels uitdraaien heeft Ajax plots toch een kansje. Met Pietje Boer in het doel. Dat dan weer wel. Ach, we gaan het zien. De KAKKERLAKKEN tegen de NEUZEN. Yes! Van je wrijf eens in je handjes en kom er maar in.

Wat nou kom er maar in? Tss. Eerst willen we tieten zien op deze fijne woensdag. Vijf setjes van memmen maar liefst en wellicht met nog iets meer. Kan geregeld worden. Want zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Pleuren we er ook nog vijf kanjers van heerlijke YouTube muziekpareltjes tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Wat een feest is het toch weer. Jij vraagt, wij doen. En als je het niet vraagt, doen we het alsnog. Want zo zijn wij. Wij van de voetbalhumor.com. Jeweetwel. Dat onwijs geinige leuke gezellige voetbalblogje met verstand van alles en nog wat. Maar vooral met verstand van de dingen rondom het magnifieke balspelletje. Wel heb plezier. Met chips en bier. Eventueel een bitterbal erbij. Met of zonder mosterd. Of een heerlijk snoeptomaatje. Boe. Zoek het uit. Wij gaan foebele koekeloeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten