donderdag 22 oktober 2015

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Voor de verandering eens een fijn Europa League potje om te smullen zo lekker jaja. Vanavond op het RTL7-programma. PATS! Fenerbahce-Ajax voor je pannetje. Vanaf 21:00 uur wordt er afgefloten daar in het verre Istanboel. Vantevoren kan men al kijken doen naar de kwebbelkwebbel babbeltjes van de heren van Voetbal Inside. Hoe heerlijk is dat? Eventuele stream is hierrr te vinden. Zo niet vette pech. Mooi. Op nu naar de fijne voorbeschouwing dan maar.

En er dient gewonnen te worden. Door zowel Fenerbahce als Ajax. Om de concurentie niet verder uit te laten lopen. Na twee wedstrijdjes bungelen de Turkies onderaan in groep A, terwijl Ajax derde staat. Weten de Ajax-gassies het gat met die shoarmabakkers te vergroten of zorgt de heksenketel voor poep in de luiers bij de kleuters van Frankie de Boer? Jaja, want het kan spoken in de hel van het Sükrü Saracoglustadion. Goh? Puh. Dikke dikke meh. Wat blaten ze nu weer daar op de redactie van dat belachelijke voetbalhumor.com? Nou ja, naast dat men er flink tekeer kan gaan, daar in dat hectische Turkije, schijnt er ook nog gevoetbald te moeten worden tegen ene grote meneer Van Persie. Nou ja, grote meneer. Als meneertje niet op de bank zit tenminste. Want als meneertje Van Buitenspel op de bank zit bij zijn nieuwe clubje dan blijkt meneertje maar een onuitstaanbaar nietsnutje. Toch? Staat meneertje daarentegen in de basis bij die geel-zwarte Maja de Bij ballertjes kan-ie er zomaar eentje inknallen. Kan allemaal. Zoals we afgelopen weekend hebben kunnen zien. Ach ja, we gaan het zien. Het balletje is rond. Niet praten met volle mond. Want dat is niet zo netjes. Onverstaanbaar bovendien. Oja, en niet vergeten. Voor het Fenerbahce-Ajax potje eerst nog even genieten van AZ en FC Groningen. Ook allemaal te zien op de 'meer voor mannen' voetbalzender RTL7. Dus.

Boe. Genoeg blablabla. Want waar we nu op gaan letten? Zijn de lekkere tetten. Van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf heerlijke vrouwliefjes die er verdomme jawel wezen mogen. Krijg je zomaar van ons cadeau. Op deze donderdag in oktober 2015. Pleuren we er ook nog vijf van die geinige Youtube muziekpareltjes tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. En die hele takke donderdag kan weer met een glimlach tegemoet worden gezien. Is wat? En dat op een voetbalblogje. Wie had dat gedacht? Maar ja, een mens mot wat. Om de bende wat op te leuken, nietwaar? Vandaar. Wel. Wij gaan foebele koekeloeren doen. Veel plezier! Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten