zaterdag 10 april 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! El Clasico Real Madrid vs Barcelona voor je cara. Allemaal te zien op het open voetbalkanaaltje van Ziggo. Aanvang 21:00 uur, voorbeschouwing vanaf 20:35 uur.

Trek die flessen Rioja's maar open mensen. Koekoek. Strijd om de Spaanse titel esta noche. Wat te denken van Real vs Barca? Een El Clasico om je vingertjes bij af te likken. Wie blijft in het spoor van koploper Atletico? Nummer drie tegen nummer twee in La Liga. Real vs Barca. Zidane vs Koeman. Koninklijken vs Catalanen. Haat vs Nijd. Derby van het Heelal. Aartsrivalen tegen elkaar. De Madrilenen wisten zich doordeweeks met fraai voetbal van Liverpool te ontdoen, Messi Frenkie en kompanen genoten van een weekje rust. Rivaliteit gegarandeerd. Verliezen is geen optie. Verliezen is afhaken. Er dient gewonnen te worden om nog kans te maken op de título in de Primera División. Onze voorspelling? Een spannende overwinning voor de Catalanen van sneeuwvlokje.

Zijn we aanbeland bij de laatste alinea. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtwezens die onze aarde wat vrolijker maken. En zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie oortintelende muziekstukjes die je trommelvliezen verdomme doen kietelen van plezier. Het is wat, het is iets, het is zus, het is niets, het is zo. Vamos a ver futbol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten