donderdag 15 april 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert!!! Toppert alert!!! AS Roma vs Ajax. Terugwedstrijd kwartfinale Europa League jeweetzelf. Allemaal te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 20:00 uur een voorbeschouwing, vanaf 21:00 uur kan het trappen tegen het leer beginnen.

Als vorige week die Ajax-keeper Scherpen niet zo had zitten stuntelen. Als Tadic potdomme die pingel niet als een wijf had genomen. Had Ajax gewoon met twee vingers in zijn grote neus met 2-0 voorgestaan en was het koekoek zeg maar dahag met je Romeinse schijtvoetbal. Maar ja, als als als. Als je tante een pikkie had gehad was het verdomme je oom geweest. Als de twee letters en vijf cijfers van je staatslot overeenkwamen met het winnende miljoenenbedrag, had je allang op het bureau van je baas een flinke drol gedraaid en toedeladokie vroeg met pensioen gegaan. Echter. Is allemaal niet zo. Geen winnend staatslot. Je tante is je tante, je oom is gewoon je oom en Ajax verloor vorige week knullig met 1-2 van AS Roma. Conclusie? De Amsterdammers moeten vanavond met twee doelpunten verschil winnen om zich te plaatsen voor de halve finale EL. Zonder Onana, zonder Haller, zonder Blind. Keep on dreaming. Gaat niet gebeuren. Onze voorspelling? Die uitgekookte Italianen houden Ajax simpel op een saai gelijkspelletje. Het is wat het is.

Laatste alinea. Tijd voor goed nieuws nu. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie vier heel veel lekkere blote tettenladies jaja. Zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne muziekstukjes om je toch nog enigszins op te fleuren. Wij gaan foebele bier drinken mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten