zondag 25 april 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Ajax-AZ op het programma vanmiddag. Met publiek! 7.500 Ajax-seizoenkaarthouders kunnen zich laten testen voor toegang. Vanaf 14:30 uur kan er worden ingeschakeld op betaalzendertje ESPN. Of je schakelt NPO Radio 1 in om naar het sportprogramma Langs De Lijn te luisteren. Of je verstopt je de gehele zondag onder de dekens zodat je om 19:00 uur naar de samenvatting bij onze vrienden van Studio Sport kan kijken. Kan allemaal.

Afijn, zondag 25 april 2021. Op de dag dat Johan Cruijff 74 jaar zou zijn geworden kan Ajax de 35e landstitel in de clubgeschiedenis grijpen geen landskampioen worden. Nope, want afgelopen donderdag speelden de Amsterdammers schlemielig met 1-1 gelijk tegen Utrecht terwijl PSV gisteren met 1-0 van Groningen won. En dus dienen de Amsterdammers het feest een weekje uit te stellen als Emmen op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. Moeten de Amsterdammers vandaag wel even afrekenen met AZ, anders blijven we uitstellen en je weet van uitstel komt afstel en blablabla. Echter de Alkmaarders zullen er alles aan doen om Ajax een loer te draaien want AZ wil namelijk PSV van de tweede plek verdringen om zodoende voorronde Champions League te kunnen spelen. Plus de Alkmaarders hebben dit seizoen al tweemaal van Ajax verloren en wie weet is driemaal wel scheepsrecht. Dus. Potje om het eggie vanmiddag. Bij Ajax wordt alleen Blind gemist, verder is iedereen in Amsterdam zo fit als een hoentje. Bij de Alkmaarders geen noemenswaardige afwezigen (uh Jonas Svensson???). Kortom beide teams kunnen op nagenoeg volle sterkte de strijd aangaan. Onze voorspelling? Wij denken een gelijkspelletje. Ja echt. Wanneer wordt Ajax in hemelsnaam kampioen? Ah boe, maar wie zijn wij?

Toet toet, boing boing. Laatste alinea. Tieten en muziek. Muziek en tieten. Om te genieten. Tieten en muziek. Foebele koekeloeren. Dat gaan we doen. Toet toet, boing boing. Laatste alinea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten