zondag 18 april 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! KNVB bekerfinale tussen Ajax en Vitesse vanavond op het programma. Bende is te zien op zowel het open kanaaltje van FOX als op het betaalkanaaltje van ESPN. Ellenlange voorbeschouwing begint al om 16:00 uur. Aanvang van de wedstrijd is om 18:00 uur.

Vitesse heeft een paar voordelen: Vitesse heeft negen dagen rust gehad, terwijl Ajax afgelopen donderdag in de Europa League tegen AS Roma nog in actie kwam. Ajax is mentaal moe want uitgeschakeld in diezelfde EL en Ajax is sowieso moe want naast de verloren EL-wedstrijd hebben de Amsterdammers ook nog een irritante vliegreis in de benen. En Vitesse is in topvorm. Voor de Arnhemmers is het daarom belangrijk dat ze er vanavond opklappen. Laten ze Ajax het spel maken, verliezen ze. De Amsterdammers zijn namelijk beter, echter de Amsterdammers lopen op hun laatste poten. Behalve Haller. Die deed afgelopen donderdag niet mee tegen de Romeinen. Potje om de dennenappel. Finale. Altijd aangenaam. Ajax met Schuurs in de gelederen want Klaiber heeft au. Vitesse met Bazoer en Tannane in de basiself en verder niemand in Arnhem die pijntjes heeft. Plaats van handeling een lege Kuip in Rotterdam. Spandoeken zijn weggehaald want waarom Feyenoord aanmoedigen als ze niet spelen? Publiek zit thuis voor de buis in de gezinsbubble. Afijn, deze wedstrijd. Een alles of niets partij. Nagelbijtend, knarsetandend, met samengeknepen billen, op het puntje van de stoel. Een heuse clash between Davy Klaassen vs MVV (Muurligger Van Vitesse). Onze voorspelling? Dit wordt verlengen, vervolgens pingels, waarna de beste wint. Verrassend.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames die er zin hebben en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie muziekstukjes zo lekker als die wel niet klinken. Bier staat koud te worden in de koelkast. Snacks zijn gisteren reeds ingekocht bij de lokale buurtsuper. Kortom wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten