woensdag 28 april 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Paris Saint-Germain vs Manchester City op het programma. Halve finale Champions League. Bende is allemaal te zien op voetbalzender SBS6. Vanaf 20:30 20:40 uur heel veel reclame plus een voorspelling van de analist aan tafel. Vanaf 21:00 is het ballen maar.

Zo, gaan we vanavond eens goed kijken hoe de verdediging van Manchester City een tactisch antwoord gaat proberen te verzinnen om zodoende de twee PSG-giganten Mbappé en Neymar te kunnen stoppen. Wij. Zijn. Reuze. Benieuwd. Helaas doet De Bruyne niet mee bij de Citizens. Dat scheelt een slok op een borrel anders had City wellicht nog een kansje gehad. Onze voorspelling is dan ook dat we denken dat PSG vanavond met een ruim doelpuntenverschil gaat winnen. De wedstrijd van volgende week hoeft niet gespeeld te worden. Let maar op. Wederom geen CL-prijs voor Guardiola. Toch hopen we dat we er totaal naast zitten. Dat het stiekem een spannend potje wordt. En volgende week weer. Maar ja.

Genoeg geluld geschreven. Tijd nu voor echt vermaak. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie fantistische dames en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie schitterende muziekstukjes. Voor ieders wat wils. Toedeloe. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten