woensdag 14 april 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert!!! Toppert alert!!! Vanavond terugpotjes kwartfinale Champions League voor je kanis ga er maar aanstaan. Borussia Dortmund vs Manchester City is te zien op voetbalzender SBS6 en Liverpool vs Real Madrid is te bekijken via het open Ziggo kanaaltje. Voorbeschouwing begint ongeveer om 20:30 uur (maar bij die campingzender van capo de Mol weet je dat immers nooit), het trappen tegen het leer zal om 21:00 uur aaanvangen.

Borussia Dortmund vs Manchester City
Slim van SBS6 om te switchen van wedstrijd. Vorige week werd nog Real-Liverpool uitgezonden door Ome John. Dat potje lijkt gespeeld zie volgende alinea. Borussia Dortmund vs Manchester City is andere koek. Vorige week eindigde dit potje ternauwernood in een nipte 2-1 overwinning voor de Engelsen. De arbitrage, die enkele dubieuze beslissingen nam, was ronduit ruk. Dat mogen we wel stellen. Een zuiver doelpunt van Dortmund werd om onduidelijke redenen afgekeurd. Anders waren we heel anders deze pot ingegaan. Desalnietemin geven we Dortmund nog een kans, echter Manchester City is Manchester City. Een waar voetbalfeest valt te verwachten. Met sterren als Haaland, Reus, De Bruyne en knulletje Foden op het veld. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje. Maar wel eentje waarbij City door het oog van de naald zal ontsnappen.

Liverpool vs Real Madrid
Eerste wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinningen voor de Madrilenen. Kunnen de Liverpoolnaren het huzarenstukje van 7 mei 2019 overtreffen? Toen werd Barcelona met 4-0 koekoekwaus gespeeld waardoor de Engelsen tot ieders verrassing toch doorgingen. Gaat vanavond denken wij niet gebeuren. Real is een lepe ploeg. Team van Zidane verkeert in topvorm. Heeft vleugels gekregen na de belangrijke overwinning op Barcelona afgelopen weekend. Kunnen weer kampioen worden in La Liga. Klopp krijgt zijn ploeg dit seizoen maar niet aan het voetballen. Liverpool gaat heus niet met twee doelpunten van die Spanjolen winnen. Onze voorspelling? Ook dit wordt een gelijkspelletje.

Laatste alinea
Tieten, schieten en helikopters. Helaas. Slechts tieten en iets meer zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie schaars geklede dames en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie schone muziekdeuntjes wat een feest is het toch weer bij het blogje voetbalhumor.com. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten