dinsdag 6 april 2021

Toppet alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Real Madrid vs Liverpool en Manchester City vs Borussia Dortmund voor je pannetje. Champions League kwartfinale ga er maar voor zitten hoera hoera. Eerste wedstrijd is in zijn geheel te zien op voetbalzender SBS6, tweede kan aanschouwd worden op het open Ziggo kanaaltje. Aanvang 21:00 uur. Vanaf 20:30 wordt er op beide zendertjes voorbeschouwd.

Real Madrid vs Liverpool
Dertienvoudig CL-winnaar Real Madrid tegen Liverpool. Real bereikte de afgelopen drie seizoenen de kwartfinale niet, maar maakte vorige maand een einde aan deze gênante reeks. Liverpool is in Engeland geen schim meer van het kampioenselftal uit 2020, echter de ploeg met Oranje-aanvoerder Georginio Wijnaldum speelde zich wel soepel door Europa. Een clash van jewelst staat ons te wachten. Geen Sergio Ramos maar wel sterren als Luka Modric, Karim Benzema, Mohamed Salah en Sadio Mané op het groene gras vanavond. Onze voorspelling? Een nipte overwinning voor de Spanjaarden.

Manchester City vs Borussia Dortmund
In de andere kwartfinale speelt Borussia Dortmund in Manchester tegen City. Erling Haaland, de topscorer van de UEFA Champions League dit seizoen met tien doelpunten, op bezoek bij zijn toekomstige werkgever. Wie zal het zeggen? Josep Guardiola is in ieder geval gecharmeerd van het Noorse wonderkind en Sergio Agüero wandelt straks de deur uit. Eén plus één is bij voetbalhumor.com nog altijd twee. Ilkay Gündogan tegen z'n oude cluppie. Van die dingen. Spektakel wordt verwacht. Balpartij is in zijn geheel dus op Ziggo te zien of anders in samenvattingsvorm na de Real-Liverpool pot op SBS6. Onze voorspelling? Een spannend gelijkspelletje.

Laatste alinea
Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie hete dekselse wonderdames en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijn in het oorliggende muziekdeuntjes die er alle zes weldegelijk toedoen. Mooi. Zet het bier maar vast koud. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten