dinsdag 22 november 2022

Di 2022-11-22

Toppert alert! Toppert alert! Vier WK-wedstrijden maar liefst voor je dondersteen. Volle bak. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

11.00 uur: Argentinië vs Saudi-Arabië (C)
De wereldbeker in ieder geval een keer omhoog kunnen liften. Dat is het doel van Lionel Messi met de nationale ploeg. Favoriet is Argentinië voorafgaand aan het toernooi zeker, maar dit keer is het nu of nooit. Saudi-Arabië is een land die je niet direct associeert met voetballen. Ze kunnen er namelijk geen kut van. Het land uit het Midden-Oosten zal direct op de proef worden gesteld. Onze voorspelling? Een makkelijke overwinning voor de Albiceleste. X Uhhh, Saudi-Arabië dus.

14.00 uur: Denemarken vs Tunesië (D)
Denemarken kende een moeiteloze kwalificatie. Met een teruggekeerde Christian Eriksen proberen ze met Danish Dynamite het resultaat van het afgelopen EK (halve finale) een goed vervolg te geven. Het internationale voetbal op de WKs gaat Tunesië niet zo goed af, nooit kwamen ze verder dan de groepsfase. Zal ook deze keer niet gebeuren. Kunnen we kort over zijn. Onze voorspelling: Denemarken wint. X Gelijk dus.

17.00 uur: Mexico vs Polen (C)
Mexico heeft zich wederom weten te plaatsen voor het WK. Gaat El Tri eindelijk de vloek van uitschakeling in de zestiende finale opheffen? Moet het wel afrekenen met superspits Robert Lewandowski die vermoedelijk zijn laatste WK voor Polen zal spelen. Lewandowski heeft nog een persoonlijke doelstelling, want de spits scoorde nog nooit op een WK. Onze voorspelling? Deze pot leent zich voor een typisch gelijkspelletje. √ Zei toch.

20.00 uur: Frankrijk vs Australië (D)
De regerend wereldkampioen kende een teleurstellend EK (achtste finale verloren van Zwitserland), maar heeft nog altijd een team om U tegen te zeggen. De selectie van Frankrijk kent nauwelijks zwakke plekken, ook al moest het halve basisteam afzeggen want au. Op vrijwel iedere positie hebben ze enkele van de beste spelers ter wereld. Australië heeft een behoorlijke route afgelegd om een ticket voor het WK in Qatar te bemachtigen, maar het is de Soccerros gelukt. Echter tegen Frankrijk maken ze geen schijn van kans. Onze voorspelling? Ja duhuh, lezen. Frankrijk natuurlijk. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo prachtig zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten