maandag 21 november 2022

Ma 2022-11-21

Toppert alert! Toppert alert! Senegal vs Nederland (A) op het WK 2022-programma. Vooraf Engeland vs Iran (B, 14.00 uur), aansluitend USA vs Wales (B, 20.00 uur). Duhuh, lekker belangrijk. Bende is allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS. Senegal vs Nederland vangt om 17.00 uur aan.

Eerste wedstrijd van onze Oranje jongens. Drie punten dienen behaald te worden om zodoende goed van start te gaan. Niet onbelangrijk. Echter Senegal heeft als doelstelling de volgende ronde te bereiken. Oppassen dus. De Senegalese voetballers spelen in de grootste competities ter wereld, in Engeland en Duitsland bijvoorbeeld. Dus kunnen ze een gevaar vormen voor elk team. Jajaja, blablabla. Niet overdrijven mensen. Want oja, maar nee ze hebben ballertjes met au. Plus wij hebben koning Louistje aan het roer dus zal het zo'n vaart niet lopen. Tactisch kunnen die West-Afrikanen er namelijk geen kut van en wij hebben Noppert, De Ligt, Van Dijk, Ake, Dumfries, Blind, Berghuis, Frenkie, Gakpo, Bergwijn en Janssen in de gelederen die dit varkentje wel even gaan wassen. Kind kan de was doen. Wij doen alvast een pilsje inschenken. Polonaise Hollandaise. Onze voorspelling? We. Worden. Wereldkampioen! √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie spannende dames zo spannend zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten