dinsdag 29 november 2022

Di 2022-11-29

Toppert alert! Toppert alert! Nederland vs Qatar (A) op het WK 2022-programma. Gelijktijdig Ecuador vs Senegal (A, 16.00 uur), aansluitend Wales vs Engeland (B, 20.00 uur) en Iran vs USA (B, 20.00 uur). Duhuh, lekker belangrijk. Bende is allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS. Potje van oranje vangt om 16.00 uur aan.

Eerst twee wedstrijden van Oranje waren ronduit ruk. Kan koning Louistje wel roepen 'we can come an end', maar nogmaals zo ballen tegen Qatar en je mag blij zijn dat je als tweede eindigt in de groep. Heus. Inzet zal er moeten worden getoond. Passie willen we zien. Branie. Lef. De wil om te winnen. Want die vijf dingen ontbraken de vorige twee potjes. Inzet, passie, branie, lef, de wil om te winnen die Senegal (winst camoufleerde het spel van Oranje) en Ecuador (wees blij dat je niet hebt verloren) wel hadden. Misschien is het wel sorry Memphis maar je komt er pas in als we iets moeten forceren. Memphis is nog niet in vorm. Niet wedstrijdfit. Zo eerlijk moet je zijn. Simons in de basis voor wat frisse inbreng kan een optie zijn. De PSV-jongeling is wel in vorm. Klaassen en Koopmeiners samen in het elftal gewoon niet meer doen. Eén van die twee (of De Roon of Berghuis) oké, maar je hebt meer creativiteit nodig. De wingbacks Blind en Dumfries dan? Laat ze voor de wedstrijd eerst tien dubbele espresso's plus een paar liter Red Bulletjes zuipen, wie weet doen ze dan wat er van ze gevraagd wordt. Te weten die zijkanten bestieren als een malle. En kap achterin met dat trage naar elkaar geschuif. Balletje breed mijn reet. Je moet die bal beter en sneller laten circuleren. De tegenstander het spel opleggen. Niet afwachten. Steekpassjes willen we zien. Een lange bal. Variatie. En daar is vandaag dat Qatar de ideale tegenstander voor. Die gasten kunnen er namelijk helemaal geen kut van zo hebben we gemerkt. Wederom een matte baggerpot neerleggen en je bent misschien wel geplaatst voor de volgende ronde, maar in de volgende ronde lig je er vervolgens tegen Engeland, USA of Iran gewoon uit. Kortom, oprollen die nep-Arabieren en laten zien wat je kunt. Met veel tegen nul graag. En na afloop tegen die Qatarezen zeggen: steek die One Love-band maar in die stinkende harige anus van je. Dat is verdomme pas een statement. Onze voorspelling? We. Worden. Wereldkampioen. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie spannende dames zo spannend zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten