zaterdag 26 november 2022

Za 2022-11-26

Toppert alert! Toppert alert! Vier WK-wedstrijden maar liefst voor je dondersteen. Volle bak. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS.

11.00 uur: Tunesië vs Australië (D)
Beide ploegjes doen nog volop mee in de race voor de volgende ronde en dat in een groep met Frankrijk en Denemarken. Wie had dat gedacht? Huh, Aussies niet zien worden afgedroogd tegen Frankrijk wellicht? Jawel, maar het komt allemaal omdat die taaie Tunesiërs een punt van Denemarken afsnoepte. Tuurlijk die Aussies kregen tegen Frankrijk een pets om de oren, maar wie weet kunnen ze vandaag punten pakken tegen de Noord-Afrikanen. Onze voorspelling? Let op, The Soccerroos gaan winnen. √ Zei toch.

14.00 uur: Polen vs Saudi-Arabië (C)
Lewandowski wacht nog immer op zijn eerste WK-doelpunt na het missen van een pingel tegen Mexico. Wellicht dat het lukt tegen Saudi-Arabië. Echter? Potje van de Arabieren tegen Messi en co gezien? Zijn hardnekkige kamelenbijtertjes zo is gebleken. Was het eenmalig of kunnen ze het tegen Polen ook waar maken? Polen moet winnen want laatste wedstrijd Argentinië en je weet maar nooit. Winnen de Saoedi's zijn ze zeker van de volgende ronde. Onze voorspelling? Polen wint. √ Zei toch.

17.00 uur: Frankrijk vs Denemarken (D)
Zo. Ga er maar eens goed voor zitten. Dit kan een interessant duel worden. Winnaar wordt hoogstwaarschijnlijk groepswinnaar. Tuurlijk geven de bookmakers de Fransen meer kans want kijk naar die selectie, echter onderschat die legopoppen niet. Doen het goed tegen sterke landen. Niet raar opkijken als ze stiekem met de buit er vandoor gaan. Recentelijk in de Nations League wisten de Denen tweemaal de Fransen te verschalken. Afijn, Denen moeten want bij verlies wordt het een moeilijk verhaal, Fransen zijn bij winst geplaatst. Mbappé tegen Eriksen. Wij doen een partijtje handenwrijven. Onze voorspelling? Een uitermate spannend gelijkspelletje. X Frankrijk dus.

20.00 uur: Argentinië vs Mexico (C)
Oh kanonnen. Ook lekker hoor. Deze clash. In deze pittige ontmoeting tussen het Zuid-Amerikaanse Argentinië en het Midden-Amerikaanse Mexico zal naast de drie punten ook de nationale trots een nog grotere rol spelen dan in de andere duels. Argentijnen moeten punten pakken daar het zich in de eerste wedstrijd tegen Saudi-Arabië liet piepelen. Na het gelijke spel tegen Polen ruikt Mexico daarentegen zijn kansen. Willen die Argentijnen pakken. Laten bloeden, elimineren. Tuurlijk zijn de Argentijnen op papier favoriet. Maar ja papier. Papier is om te scheuren want potdomme ariba ariba ze gaan het niet cadeau krijgen. Onze voorspelling? Toch Argentinië. √ Zei toch.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prachtdames zo prachtig zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten