vrijdag 25 november 2022

Vr 2022-11-25

Toppert alert! Toppert alert! Nederland vs Ecuador (A) op het WK 2022-programma. Vooraf Wales vs Iran (B, 11.00 uur) en Qatar vs Senegal (A, 14.00 uur), aansluitend Engeland vs USA (B, 20.00 uur). Duhuh, lekker belangrijk. Bende is allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS. Potje van oranje vangt om 17.00 uur aan.

Tegenstander Ecuador won hun eerste duel simpel van thuisland Qatar. Echter we hoeven niet bang te zijn voor de Zuid-Amerikanen want dit landje kan er immers ook geen kut van. Veel lieten ze namelijk niet zien in de openingswedstrijd. Dat ze eenvoudig wonnen kwam vooral door Qatar. Hoe sneu, hoe treurig kwam het thuisland wel niet voor de dag. Niet WK-niveau waardig. En toch mag van onderschatting van de Ecuadorianen geen sprake zijn. Laat dat maar aan koning Louistje over. Wie verslapt verspeelt zijn basisplek. Scherp houden is het devies. Ook dit keer gaat het team het weer doen ook al was het spel tegen Senegal niet al te best. Wij hebben er vertrouwen in. Met Gakpo op de plek van Janssen en Klaassen die Gakpo weer vervangt anders wordt het allemaal iets te frivool. Memphis kan in de rust worden gebracht om minuten te maken. En verder? Verder schelden op een balletje breed. En schelden op nog een balletje breed. Roepen dat Frenkie hem niet moet komen brengen. Van die dingen. Kortom niet teveel wijzigen, gewoon de boel de boel laten zoals het is. Noppert op doel is inmiddels ook een zekerheidje. Eventueel Timber voor De Ligt. Zoek het uit. Onze voorspelling? Zij het helaas zonder statements. We Worden Wereldkampioen! X Op deze wijze zeker niet. Gelijkspel dus.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie spannende dames zo spannend zie je ze niet in Qatar en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie heerlijk in het gehoor klinkende songs welke je ook niet zo snel op de Qatarese popzenders zult horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten