zaterdag 14 juni 2014

14 juni 2014

Zonder de geblesseerde spits Falcao mag Columbia proberen de Grieken te verslaan. Een heuse aderlating voor dat Zuid Amerikaanse landje dat hun sterspeler niet mee kan doen. Maar toch worden ze als outsider gezien. Iets waar de Grieken geen last van hebben. Nope. Die zullen frank en vrij van je ballieballie gaan doen en mochten er punten gespronkeld worden dan is dat mooi meegenomen. Voorspelling: Een minieme overwinning voor Colombia. Aftrap: 18.00 uur.

Luis Suarez vs Bryan Ruiz. Oftewel Uruguay tegen Costa Rica. Vanaf 21:00 uur te bewonderen. Let op Uruguay mensen! Die gaan ver komen. Waarom we dat denken? Gewoon omdat we dat denken. Vandaar dat wij voor deze wedstrijd minstens drie doelpunten voorspellen. Allemaal gemaakt door Suarez Cavani.

Maar voor de wedstrijd van de dag dient men toch op te blijven tot middernacht. Wat te denken van Engeland-Italië? Als dat geen spektakel gaat worden! Alhoewel. Hmm, bij nader inzien toch even iets rechtzetten. Het betreft meer een topper op papier. Het zou zo maar in werkelijkheid een doodsaaie wedstrijd kunnen worden. Wij hebben namelijk onze twijfels bij het Engelse elftal. Maar ook de Italianen zien we niet 1, 2, 3 in... laten we zeggen schrijven... in de halve finale terechtkomen. Onze voorspelling voor deze kraker op papier is daarom ook een gelijkspelletje.

Doen we dan ook maar alvast het nachtpotje Ivoorkust-Japan van een voorspelling voorzien. Wij denken een drietje. Drogba zal er wel eentje inprikken, maar vlak die scheefoogjes niet uit. Het zijn taaie rakkertjes die gasten, net zo taai als het vreten dat ze je altijd voorschotelen in die restaurants van ze. Een potje voor de ware voetbal diehard. Vanaf 03:00 uur (is dus zondag laat dat duidelijk zijn) te zien!

Tot slot
Tot slot nog een lekker wijf en een heerlijk muziekje voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten