woensdag 18 juni 2014

Toppert alert!

Toppert alert! Toppert alert! Wat te denken van Australië-Nederland? 18:00 uur te zien via WK-zendertje Nederland 1. Stream hierrr, gokken daarrr. Vergeet Spanje-Nederland mensen. Even de boel resetten met zijn allen. focus op Australië. Niet onderschatten die Aussies. Pure concentratie is wederom vereist. Potje begint net zoals alle andere potjes die nog moeten beginnen met 0-0. Ja echt! Dus ga er maar weer aanstaan. Winnen betekent sowieso een plaats in de achtste finale. Maar laat mij eerst een paar helden toespreken.

Bruno jongen, kijk eerst die spits van die Kangaroes even aan in de catacomben en die gozer raakt geen pepernoot meer. Daley knul, nog zo'n wedstrijd als tegen Spanje en de bondscoach neemt je straks mee naar Manchester. Echt. Ron gozer, uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat Jaap Stam urenlang voor je heeft geapplaudiseerd. Robin gast, volgens mij kun je ze nog mooier maken. Wedden? Arjen bikkel, niet Messi, niet Ronaldo, niet Neymar maar jij wordt de ster van dit toernooi. Begrepen! Maar bovenal presteer als een team. Want zonder Jasper, Daryl, Stefan, Nigel, Jonathan, Wesley en Jeremain zal het niet lukken. Okees? Succes boys. Zet 'm op.

Australië dus. Dat is vergekeken met Spanje een totaal omgekeerde wereld. Ha. Grapje tussendoor. Moet kunnen. Zoniet, dan toch. Ontembare Oranje Leeuwen vs Bange Schijtpoepende Kangaroes. Van die dingen. Weg met het succesvolle 5-3-2 systeem want we gaan het nu met het zegenvierende 4-3-3 doen. Aldus Ons Louistje. Ja. Tegen die groengele koala homo's. Erop en erover. Onze voorspelling? Een gecontroleerde overwinning voor Oranje. En dan gaan wij hard van je brullen doen.

Wat nog meer?
Uh, wat nog meer? Eens even kijken. Ja. Mogen verder vanavond om een uurtje of negen Spanje en Chili gaan beslissen wie er uiteindelijk tweede in poule B zal worden. Spanje moet, Chili mag. Onze voorspelling? Hmm lastig. Dat Chili tikkitakkied er lustig op los. En Spanje? Nadert voor de Del Bosque-knulletjes het einde van een glorieus tijdperk of weten ze zich te hervinden? Uhhhhhhhhhh. Doe toch maar een gelijkspelletje.

En dan de middernachtwedstrijd. Kameroen-Kroatië. Beide ploegjes dienen te winnen na hun nederlaag in de eerste balpartij. Kroatië, dat zwaar genaaid werd tegen Brazilië vonden wij sterk spelen. En Kameroen? Mouwtjes opstropen en kom maar op met die vliegende Afrikaanse tackles. Meer is het niet. Denken wij toch een eentje. Echt? Ga naar je kamer oen. Hahahaha. Nee, dit potje zal Kroatië winnen voorspellen wij. Een tweetje dus.

Zijn we nu aanbeland bij de laatste alinea van deze toppert alert. En dat betekent feest als je van lekkere wijven en goede muziek houdt. Vandaar. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke pareltjes van vrouwwezens en zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf trommelvlies kietelende muziekstukjes voor je. Jawel. Gewoon om de stemming er alvast wat in te krijgen. Yep. Mooi. Wazzieweer. Wij gaan foebele koekeloeren doen. HUP HOLLAND!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten