zondag 22 juni 2014

22 juni 2014

Beginnen we deze zondag eerst even met de fitty tussen Tommie vs De Mart. Goed, ook weer gehad. Zondag dus. En wat is er mooier dan op een zondag naar topvoetbal te kijken? Niets. Juist. Daarom voor je om 18:00 uur het potje België-Rusland voorgeschoteld. Het eerste potje tegen Algerije werd maar nipt door onze zuiderburen gewonnen. Dankzij onze grote vriend Driesje Mertens werd een blamage voorkomen. Jawel. Eerlijk is eerlijk. Driesje verdient een plek in de basis naar onze mening, maar of Marc Wilmots naar voetbalhumor.com luistert valt te betwijfelen. En dan die Russen. Een saai gelijkspel tegen de scheefoogjes van Zuid Korea was alles wat ze op die groene mat konden neerzetten. Het valt een beetje tegen met de Poetin-boys. Vind je niet? Precies. Onze voorspelling? Een minieme overwinning voor den Belg.

Tja, en dan komt om 21:00 uur een topper die zijn weerga niet kent. Wat te denken van Zuid Korea-Algerije? Daar blijf je voor thuis, nietwaar? Pff, de tering. Wij gaan tijdens dit potje even slaap inhalen. Even een dutje. Ja. Lijkt ons een betere besteding van de tijd. Desalnietemin onze voorspelling. Dat het maar een saai klote gelijkspelletje mag worden. Echt. Wij pitten toch, dus wat kan ons het rotten.

En dan rond middernacht gaat die wekker af. Jawel. Staan onze ogen weer wagenwijd open voor de wedstrijd van de dag die op het programma staat. USA-Portugal. Dat wordt een kraker kunnen we je nu al van voorspellen doen. Portugal moet winnen. Zonder Pepe. Zonder Almeïda. Zonder Coentrão. En wie weet zonder
Ronaldo. Alsof het die gasten van de USA dat wat kan schelen. Helemaal niets. De Yankees hopen op een stunt. En waarom ook niet. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje. En dat menen we echt.

Tot slot
Tot slot nog een lekker wijf en een heerlijk muziekje voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


2 opmerkingen:

  1. telefoon traceren is een app voor het volgen van telefoons die kan worden gebruikt om de locatie van een telefoon te volgen. De app kan worden gebruikt om de locatie van een telefoon te volgen, zelfs als de telefoon niet in gebruik is, en kan worden gebruikt om de locatie van een telefoon te volgen, zelfs als de telefoon is uitgeschakeld. De app kan worden gebruikt om de locatie van een telefoon te volgen, zelfs als de telefoon niet is verbonden met internet. De app kan worden gebruikt om de locatie van een telefoon te volgen, zelfs als de telefoon zich niet in hetzelfde land bevindt als de persoon die de app gebruikt. De app kan worden gebruikt om de locatie van een telefoon te volgen, zelfs als de persoon die de app gebruikt zich niet in hetzelfde land bevindt als de telefoon.

    BeantwoordenVerwijderen