zaterdag 28 juni 2014

28 juni 2014

Konden we gisteren nog even uitpuffen van een heuse WK-rustdag, vandaag gaat het voetbalspektakel dan toch echt beginnen. Geen saaie berekende poulewedstrijden meer, maar patsboem vette knock-out potjes voor je tierelantijntje. Verliezen betekent toedeladokie naar huis, winnen betekent je bent een ronde verder. Gewoon JA of NEE. Niets anders. Hoe simpel wil je het hebben? En wat staat er zoal op het programma? Wel, deze voetbalzaterdag bestaat uit twee Zuid Amerikaanse onderonsjes. Om 18:00 uur Brazilië-Chili en om 22:00 uur Colombia-Uruguay. Noem het een kleine Copa América. Om te likkenbaarden zo lekker. En van je hihaho, de harde kernen kunnen aan de bak. Ja echt. Want dat wordt natuurlijk vette Ramadan! Whoehaha. Geintje mensen. Geintje! Neem het niet zo serieus! Gniffel, gniffel. Gaan we weer. De hele klotense balbende is te zien op WK-zender Nederland 1 en gokken doe je hierrr. Zo. Nu jij weer. Of nee, nu wij weer. Joehoe, let's go!

Brazilië-Chili
Onze wedstrijd van de dag! Brazilië-Chili. Kanonnen wat een balpartij moet dit gaan worden? Als er één ploeg is die Brazilië kan weten te stoppen dan is het Chili wel. Reken maar dat Neymar en zijn mannen stinkiestinkie in hun poepbroek doen voor die tattoo-boys. Echter ook Chili is er niet gerust op. En dat heeft dan in mindere mate te maken met de tegenstander maar meer met de Fifa Mafia. Want? Brazilië. Gastland. Geen buitenspel wordt weggevlagd en buitenspel laten we lekker doorgaan. Braziliaanse schwalbes in de zestien zijn sowieso pingel. Van die dingen. Pff. Welke instructies heeft de scheidsrechter mee gekregen van opa Blatter? We moeten nog twee weken WK mensen! De stadions moeten gevuld blijven. Iets in ons zegt dat de FIFA Mafia er alles aan zal doen om Brazilië een ronde verder te helpen. We gaan het zien. Onze voorspelling? Tja. Brazilië verslaat Chili met een discutabel doelpuntje verschil.

Colombia-Uruguay
En dan dat andere Zuid Amerikaanse clashbakkenfestijntje van een knalpartij. Colombia-Uruguay. Zonder Suarez. Iedereen weet inmiddels wel waarom. En zonder het Dracula-bijtertje is Uruguay geen schim van de wereldploeg die het zou kunnen zijn. Echt. Colombia daarentegen dendert lekker door daar in dat Brazil. Negen punten uit drie wedstrijden. Okees, okees, die drugsbaronnen zijn nog niet echt getest. Griekenland, Ivoorkust en Japan waren niet echt tegenstanders van formaat. Maar toch, de Shakira-brigade laat fijn verzorgd voetbal zien. Onze voorspelling? Een knoepertharde benenbreekpot, waar onze Bjorn Kuipers zijn handen vol aan zal hebben, die uiteindelijk door de Colombianen zal worden gewonnen.

Tot slot
Tot slot nog één, twee, drie, vier, vijf lekkere wijven en een uno, dos, tres heerlijk muziekstukjes voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten