zondag 15 juni 2014

15 juni 2014

Het bankgeheim van Zwitserland is allang niet meer zo geheim als dat het vroeger was. Maar is de opstelling en de speelwijze van die horlogefetisten nog geheim? Heeft de coach van Ecuador het kunnen achterhalen en kan hij zijn Zuid Amerikaanse dingetje erop los laten zodat het wellicht warempel jawel zomaartjes drie punten kan opleveren? 18:00 uur staat de wedstrijd van de dag Zwitserland-Ecuador op het programma. Even denken. Wij gokken een gelijkspelletje.

Nee, dan het op papier inmaakpotje Frankrijk-Honduras dat om 21:00 uur gespeeld zal worden. Zet het telraam maar op tafel mensen, die rare stokbrood en Paturainvreters zullen spitsje Benzema in stelling gaan brengen zo voorspellen wij. Dat wordt een simpele overwinning voor Les Blues. Twee vingers in de neus en dat Honduras kan van je blaffen naar zijn nul puntjes doen.

Een Bosnie, een Bosnie, een Bosnie Herzegovina's. Een Bosnie, een Bosnie. Hé, hé, hé! Een Bosnie, een Bosnie, een Bosnie Herzegovina's. Een Bosnie, een Bosnie. Hé, hé, hé! Een Bosnie, een Bosnie, een Bosnie Herzegovina's. Een Bosnie, een Bosnie. Hé, hé, hé! Argentinië-Bosnië-Herzegovina om klokslag middernacht voor je zonnepaneeltje. En met Messi als de hedendaagse Maradonna voor de Argentijnen moet dat een koud kunstje zijn voor de knulletjes uit Maxima-land.

Tot slot
Tot slot nog een lekker wijf en een heerlijk muziekje voor je uitgezocht om zodoende de dag fris en fruitig tot 18:00 uur door te brengen. Gewoon, om dat WK-gevoel wat op te borrelen. Niks meer, niks minder!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten