dinsdag 3 juni 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond de uitzwaaiwedstrijd Nederland-Wales voor je hopsasa. Het laatste oefenpotje dient nog even te worden afgewerkt voordat er naar Brazilië kan worden afgereisd. Jawel. De hele bende is te zien op campingzendertje SBS. Vanaf een uurtje of 20:00 uur. Aftrap is om 20:30 uur. Stream is hierrr te vinden. Gokken doe je weer daarrr. Mooi, gaan we nu iets zinnigs over dat uitzwaaipartijtje van vertellen doen.

Kom, doe allemaal maar een oranje hoedje op en pak nog effe snel een rood-wit-blauw vlaggetje uit de la. Hebbes? Ben je er klaar voor? Komt-ie dan. En we zwaaien met zijn allen naar Oranje. En we zwaaien met zijn allen naar Oranje. En we zwaaien met zijn allen. We zwaaien met zijn allen. We zwaaien met zijn allen naar Oranje. Nog een keer. En we zwaaien met zijn allen naar Oranje. En we zwaaien met zijn allen naar Oranje. En we zwaaien met zijn allen. We zwaaien met zijn allen. We zwaaien met zijn allen naar Oranje. Nog een keer. En we zwaaien met zijn allen naar Oranje. En we zwaaien met zijn allen naar Oranje. En we zwaaien met zijn allen. We zwaaien met zijn allen. We zwaaien met zijn allen naar Oranje. Nog een keer. En we zwaaien met zijn allen naar Oranje. En we zwaaien met zijn allen naar Oranje. En we zwaaien met zijn allen. We zwaaien met zijn allen. We zwaaien met zijn allen naar Oranje. En nog een keer. En we zwaaien met zijn allen naar Oranje. En we zwaaien met zijn allen naar Oranje. En we zwaaien met zijn allen. We zwaaien met zijn allen. We zwaaien met zijn allen naar Oranje. Genoeg. Nederland-Wales dus. Oranje tegen de de man van 100 miljoen de overgebleven sukkeltjes van Wales. We gaan het zien.


Maar eerst gaan we de van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM en van DEZEM vijf lekkere vrouwwezens bekijken. Zoooohoooo! Is me dat even fijn. Knallen we er ook nog drie van die YouTube hits tegenaan, zie HIERRR, HIERRR en HIERRR. Yes. Mooi. Van je klaar en hopsakee en gaan we straks heerlijk fijn van je zwaaien doen met zijn allen. Naar Oranje. Ja toch! Precies. Wij gaan foebele koekeloeren. Vroemvroem. Toettoet. Zoek het uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten