maandag 23 juni 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Om 18:00 uur staat Chili op het menu mensen. Con carne. Met van die hete pepertjes erbij enzo. Nederland-Chili dus. Te zien op WK zender Nederland 1. Gokken doe je hierrr. Genoeg huishoudelijke mededelingen. Hop hop hop. Over tot de prietpraat.

Wie oh wie heeft de meeste tattoo's? Die gassies van Oranje of die criminelen uit Chili? Ga jij ze tellen? Wij niet want daar heb je meer dan 90 minuten voor nodig en voor verlengingen dienen we te toch echt te wachten tot de achtste finales. Maar even over het balpartijtje. Een gelijkspelletje is voldoende om groepshoofd te worden in de uche uche Poule des Doods. Winnen zal helemaal tof zijn om de spirit er flink in te houden en bij een eventueel verlies is er gelukkig ook nog niet veel aan het handje. Een ideale positie dus waarvan menig Oranje-fan vooraf niet had durven dromen. En dan maar afwachten wat Brazilië, Mexico en Kroatië gaan doen. Toch raar dat die wedstrijdjes uit poule A na die wedstrijdjes van poule B worden gespeeld. Waarschijnlijk heeft het te maken met een gunstiger tijpstip voor het thuispubliek, maar vlak die FIFA Maffia niet uit mensen. Zou zomaar doorgestoken kaart kunnen zijn om ervoor te zorgen dat Brazilië zodoende zelf kan bepalen of ze eerste of twee willen/kunnen worden. "Hmm, gewoon alles winnen," zoals ene Johan Cruijff ooit zei, "en je wordt vanzelf kampioen."

En zal Huntelaar voetballen? Van Persie krijgt immers noodgedwongen rust. Of kiest Louistje voor de snelle Lens naast Robben? Of de in vorm zijnde Memphis Depay? Dat gehannes met die Dirkie Kuyt in de basis, dat zal toch wel een huup huup huup Barbatruc gekke 'op het verkeerde been actie' van Malle Louistje zijn? Mogen wij hopen! Pff. Als wij Huntelaar waren en we krijgen deze wedstrijd geen speelminuten, dan zouden wij morgen het eerst volgende vliegtuig terug naar Amsterdam nemen. Echt. Maar dit terzijde. Huntelaar is naar onze mening een te grote jongen om mee te dollen. Die moet je niet piepelen. Maar ja, gaan we zien. Allemaal. BMI doet vandaag niet mee. Is nog herstellende van zijn hersenpudding na de botsing met Tim Cahill. Aan Chileense kant krijgt spelbepaler Vidal rust. Tja. Of het 5-3-2, 3-5-2, 4-3-3 gaat worden weet allleen de bondscoach. Onze voorspelling voor Nederland-Chili. Een gelijkspelletje. Ja, want die Chilenen zijn verdomme outsider dangerous voor dit WK mensen!

Wat nog meer?
Na vijf dagen vakantie vieren mag de ontroonde kampioen Spanje, voor de kat z'n kut, alweer het laatste potje op dit WK ballen. Tegen het eveneens uitgeschakelde Australië. Dit totaal nietszeggende potje uit poule B wordt gelijktijdig met de wedstrijd van Oranje gespeeld. Te zien op Nederland 2. Pff, lekker belangrijk. Onze voorspelling? Ook een gelijkspelletje dan maar. Spanje kan en wil niet meer, en Australië stroopt nog eenmaal de mouwtjes op.

En dan om 22:00 uur mogen Brazilië, Mexico en Kroatië dus gaan uitmaken wie er één en twee in poule A gaan worden. Het resultaat uit poule B is dan al een paar uur bekend. Zo fucking raar! Stinkt naar matchfixing. Op Nederland 3: Kameroen-Brazilië. Zal een eitje worden voor die Brazilianen. Echt. Is dus gelijk het antwoord op onze voorspelling. Maar ja, wie weet willen die Gele Kanaries plots tweede worden en rammen ze er gewoon een paar eigen doelpunten in.

Kroatië-Mexico dan. Gaan wij naar kijken. Op Nederland 1. Ook om 22:00 uur. Mexico heeft genoeg aan een puntje. Kroatië moet daarentegen winnen. Een clash van een balpartij dat dit worden moet gaan. Onze voorspelling? Toch een kleine overwinning voor de Mexicanen, hoe zeer we het die Kroaten ook gunnen. Maar ja, een voorspelling blijft een voorspelling.

Zijn we nu aanbeland bij de laatste alinea van dit toppert alert stukkie tekst. En dat betekent dus vijf heerlijke pretmeisjes voor je tralala, zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Pleuren we er ook nog vijf giganten van Youtube-knallers dat Wereld Wijde Web op en de bende is weer compleet, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Gewoon om de stemming er alvast wat in te krijgen. Niets meer, niets minder. Dus. Ja. Uh. Wazziedanwelweer. Gaan we maar weer fijn van je foebele koekeloeren doen. Ja toch, niettan? HUP HOLLAND!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten