vrijdag 13 juni 2014

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! En ook voor onze Oranje jongens gaat het WK dan eindelijk beginnen. Spanje-Nederland. Vanaf 21:00 uur te zien op Nederland 1. Stream hier, gokken daar.

Beste lezer, laat mij me eerst richten tot Arjen Robben. Is maar voor heel eventjes. Daarna kom ik weer bij je terug. Heb heel even geduld. Dank hiervoor.

Beste Arjen,

Indien je straks op welke wijze dan ook op die Casillas af komt lopen, ga dan alsjeblieft niet in die druilige jankoogjes van 'm kijken, maar schiet die bal verdomme gewoon als een eindbaas in dat netje. JA! Dat die commentator dan het volgende door de huiskamers mag schreeuwen: "SNEIJDER. JA, GOEIE BAL, GOEIE BAL! ROBBEN, OP WEG NAAR... OP WEG NAAR... ARJEN ROBBEN! OOOOOH. WAT EEN GOAL VAN ARJEN ROBBEN!!!" Dus. Mooi. Dank je wel.


Beste lezer, daar ben ik weer. Moest even. Dank voor je geduld. Spanje. Geen kattepis. De laatste zes jaren wonnen die Zuid Europeanen zowat alles wat er op voetbalgebied te winnen viel. Hmm. Dat wordt met pruttelzweet in de bilnaad op het puntje van de bank die nageltjes van je één voor één afkluiven doen. Toch? Ja. Want dat het vanavond verdomme spannend gaat worden dat staat wel vast. Hopelijk weet onze 1-5-3-2 formatie stand te houden en kan er wellicht een puntje uit dit potje worden gesprokkeld. Tss, wat nou één puntje, hoor ik je nu vanachter je computertje van je schreeuwen doen. Rustig. Natuurlijk hoop ook ik op drie punten, maar als ik echt van je serieus voetbalnadenken ga doen, dan ga ik uit van nul punten en dus is een puntje dan mooi meegenomen. Snappie vous? Precies, en daarna zien we wel verder. Dus. GO Oranje leeuwen GO! Pak die stierenbeulen bij hun strot en laat ons juchen!

Wat nog meer?
Uh, wat nog meer? Eens even kijken. Ja. Mag verder vanavond om een uurtje of zes Mexico tegen Kameroen aantreden. Niet echt een potje om voor thuis te blijven, maar ach we zijn nu toch thuis en dus bekijken we met zijn allen ook dit potje maar. Van die dingen. Zoek het uit. Qua voorspelling hebben wij een eentje in de WK Pool ingevuld. En nadat we de uitslag weten van Spanje-Nederland kan er om klokslag middernacht worden gekeken naar onze concurrenten Chili en Australië die het tegen elkaar zullen gaan opnemen. Zuid Amerikaanse passie tegen de opgestroopte mouwtjes van de kangoeroes. Even denken. Hmm, hoeven we niet lang over na te denken. Ook hier vullen wij een eentje in. Mooi.

Zijn we nu aanbeland bij de laatste alinea van deze toppert alert. En zoals jullie immers wel zullen weten, weten jullie immers wel wat er dan nu dus staat te gebeuren. Pff, kap eens met die kutzinnen en kom to the point. Uh... ja. Komen we dan toch lekker fijn to the point. Jaha. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke mjammie-mjammie meisjes en van je PATS, PATS, PATS, PATS en PATS, vijf toffe muziekstukjes waar je oortjes van schijnen te gaan tintelen. Gewoon om de stemming er alvast wat in te krijgen. Yep. Zijn we er nu wel klaar mee. Wij gaan foebele koekeloeren doen. HUP HOLLAND!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten