dinsdag 3 februari 2015

Mopje van Yolanthe

Yolanthe Kebab van Ketsbergen is toch wel de aanvoerder van het WAG Oranjeteam. En dat Yolanthe niet de saaiste is, laat ze ons weten door middel van een leuk ondeugend mopje. Nou laat je maar eens van je beste kant zien lekkere Yo.

'
Hoi hoi, ben ikke weer. Jeweetwel Yolanthe Kebab van Ketsbergen, het voetbalvrouwtje van dat beroemde Galatasaray-ballertje. Moet je horen luisteren lezen doen. Met mijn meest zachte verleidelijke stem vroeg ikke laatst aan Wesley: "Zeg lieverdje, heb jij weleens een heel erg gekreukt briefje van 20 euro gezien?" Nou, die kleine tuinkabouter van me natuurlijk enigszins verbaasd van je koekeloeren uit zijn kijkertjes doen en hij zei: "Uh nee, ik geloof van niet." Dus ikke maakte met mijn meest sexy geile glimlach tergend langzaam de bovenste vier knoopjes van mijn bloesje los, liet m'n hand traag in het zijden push up bh glijden en haalde daar een gekreukeld briefje van 20 euro uit. "Is voor jou," zei ikke. Dus die tweebenige deugniet pakte dat briefje aan en begon hoopvol te lachen. Ha. Waarop ik vervolgens zei: "En uh... heb jij misschien weleens een heel erg gekreukeld briefje van 50 euro gezien?" Hihi, gekkie die ikke wel niet ben. Dat bekkie van dat gassie joh. Je had het moeten zien. Wesley begon toch wel een beetje opgewonden te raken en ikke gaf hem weer die verleidelijke geile zwoele glimlach en ikke tilde langzaam mijn rok op. Mijn hand gleed in m'n doorzichtige ministring en ikke haalde daar een verkreukeld briefje van 50 euro tevoorschijn en gaf het aan mijn ventje. Die Wesley. Echt. Dat knaapje van me begon sneller te ademen en het kwijl begon in zijn mondhoek te schuimen. Helemaal van de kanariepietje dat hij wel niet was. Afijntjes, toen vroeg ikke: "Zeg lieverd, en heb jij weleens 80000 euro helemaal verkreukeld gezien?" Whoehaha. Hij was werkelijkwaar door het dolle heen. Dat knulletje van me. Hij keek me aan en zei: "Nee natuurlijk niet, heet geil spannend dinnetje van me." Waarop ikke weer zei: "Nou, dan moet je nu maar eens in de garage kijken." Ha, die bek van dat gassie van me. Helemaal van je verward enzo. Hihi. En ondertussen die Hummer helemaal van je kapot in de kreupels in die garage staan hè. Tja, van de week heb ikke een klein ongelukje gehad, moet je weten. Kan gebeuren toch? Dat Hummer-geval is helemaal van de total loss enzo. Pff. Heus. Maar ja. Dat ventje van me koopt maar een nieuwe Hummer-truck-beest of hoe die dingen ook mogen heten hoor. Centjes zat. Gna. Nou wazzieweer. Tot de volgende keer! Dikke doei doei.'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten