zaterdag 7 februari 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond vanaf 19:45 uur voor je hopsasa: Heerenveen-PEC Zwolle. Te zien via het betaalzendertje FOXSports en als je geen abbo hierop hebt dan kan deze illegale stream wellicht uitkomst bieden. Gokken op het potje doe je trouwens weer daarrr, maar dit terzijde.

Wie had dat gedacht? Dat voetbalhumor.com gewoon op een doordeweekse zaterdag het potje Heerenveen-PEC Zwolle van een toppert alert zou voorzien? Niemand toch? Nope, wij ook niet moeten we bekennen. Maar dat cluppie van Ron Jans verdient het gewoon. Evenals die rayonhoofden uit Friesland. Die gaan immers ook lekker de laatste weken qua ballieballie doen. Op het moment van schrijven dus een knallert van een balgame tussen het nummertje zeven en het nummertje drie. Echter dat kan na vanavond zomaar weer anders zijn. Want zo rolt dat balletje in de hedendaagse Micky Mouse competie. Raar. Maar een kniesoor die daar op let. Ja. Echter vanavond dus. Heerenveen-PEC Zwolle voor je pantoffel. Met sterren als Joey van den Berg aan Heerenveen en Wouter Marinus aan Zwolse zijde. Zo gaan die dingen. Fuck Ronaldo, Messi en hoe ze ook mogen heten. Dikke duh. Iet Giet Oan. Tenminste als het veld in dat Abe Lenstra stadion bespeelbaar is. Je ballen vriezen er zowaar af dezer dagen. Gna. Anders hebben we deze onzin zwaar voor lul zitten tikken. Dat dan weer ook. Een Friesche Elfsteden zit er namelijk ook aan te komen. Dus.

Dus is het nu tijd voor de laatste alinea waar het allemaal in schijnt te gebeuren. Want van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf lekkere parelmadammen die er wezen mogen. Pleuren we er ook nog vijf zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR pretmuziekklanken bij en het feest is weer compleet. Ziezo. En de toppert alert is weer klaar voor vandaag. Zo simpel als die lettertjes allemaal wel niet uit die vingertjes van dat voetbalhumor.com-knulletje worden getoverd. Het is een gave mensen. Het is een gave. Zoals iedereen een gave heeft op deze wereld. Nou, wazziewelweer. Is mooi geweest. Wij gaan foebele koekeloeren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten