zondag 15 februari 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vandaag Ajax-FC Twente voor giecheltje. De late kwart-voor-vijf pot in de eredivisie. Te zien op het betaalzendertje FOX Sports of te bekijken via één van de illegale streams die je hierrr kunt vinden. Gokken op het potje doe je overigens weer daarrr.

Hadden we afgelopen vrijdag al de knalpot tussen AZ en PSV kunnen we vandaag zowaar genieten van Ajax-FC Twente. Een kraker van jewelste. Altijd spektakel dit soort balpartijtjes. Al zijn de Amsterdammers in mindere doen, al zijn de Twentenaren nog niet in de juiste vorm, potjes tussen deze twee eredivisiegiganten leveren altijd wat op. Drie punten, een puntje of helemaal niets. Sampdoria aanwinst Moisander zal vanaf de tribune moeten toekijken. Tja, dat krijg je er nu eenmaal van als je een doorgebroken speler zijn run naar het doel belet. Pietje Serero is gelukkig wel weer van de partij bij de Amsterdammers. Aan Twentse zijde zal de aan zijn hamstring geblesseerde Cuco Martina de wedstrijd vanaf de kant moeten volgen. Hidde ter Avest zal hem vervangen. Hidde wie? "Alles wat goed is, gooien we voor de leeuwen," aldus trainertje Schreuder die er alle vertrouwen in heeft dat de pas zeventienjarige debutant overeind zal blijven tegen de Mokumse straatschoffies. Verder ziet Pietje Castaignos voetbal als een zegen. Jammer voor hem dat het voetbal Pietje Castaignos niet als een zegen ziet. Nog iets over het wedstrijdje dan. FC Twente zal toch punten moeten pakken om niet verder achterop te geraken. Aan het einde van de rit moet Europees voetbal gehaald worden. Zo niet, dan is de poep zwaar aan daar in Enschede. Kun je op wachten. Ajax daarentegen wil zijn tweede plekkie proberen veilig te stellen. En dat laatste lijkt niet zo'n gemakkelijke opgave met outsiders als Feyenoord, AZ en PEC Zwolle die hoorbaar het in Amsterdamse nekkie blijken te hijgen. Ach, we gaan het allemaal wel zien hoe dat balletje van je rollen gaat doen daar in die Arena. Kwart-voor-vijf! Zet uit je giechelwijf. Prop een bamischijf. In haar mond. Klap op haar kont. En de schijf zal haar lijfje binnendringen. Zeg hé, hoe komen mijn voeten toch zo nat? Ach ja, ik weet dit en jij weet dat. Duh. Van je babbelbabbelbabbel. Back to basic en laten we het potverdrie wederom over Ajax-FC Twente gaan hebben. Nope. Huh? Nee, want we zijn er klaar mee. Bijna dan. Op naar de laatste alinea alweer.

Hihahondelul, we willen tieten zien en meer, horen wij jullie hard roepen. Wel komt dat even goed uit want zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf bloedmooie modellen die niet doen aan kleren aan want met kleren uit lacht het leven je immers toe. En van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf tintelende oorklanken die je doen steigeren van genot. Om de zondag door te komen. Totdat het tijd is. Kwart-voor-vijf. Als de pot op het punt van beginnen zal staan. Eet een banaan. Of een appel. Of een zak chips. En sluit je rits nadat je je pielemans weer keurig hebt opgeborgen in je Levi 501 spijkerbroek. Dus. Zoek het verder uit. Wij gaan foebele koekeloeren. Mazzel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten