maandag 16 februari 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond vanaf 20:10 uur op Nederland 3. Vette Champignonnen League avond mensen. Wat te denken van Paris Saint-Germain tegen Chelsea? Achtste finale afvalronde. Aanvang 20:45 uur. Na afloop samenvattingen van de resterende partijen. Pff. Gokken doe je hierrr. Eventuele stream nodig, dan kun je die weer daar vinden.

Is de maand februari voor de helft voorbij. Dan is het weer de hoogste tijd voor Champignonnen League ballieballie en de hele riedel mag weer van je beginnen gaan. Kanonnen nog an toetje zeg. En de bende gaat meteen goed van start. PSG-Chelsea. Een smulpartij om je vingertjes bij af te likken. Vorig seizoen stonden beide ploegen ook al eens tegenover elkaar. De Parijzenaren werden toen op pijnlijke wijze uitgeschakeld in de kwartfinales. Zal het Ibrahimovic en consorten nu wel lukken? Om Mourinho en zijn mannen uit te schakelen. Of zullen de Blues wederom te sterk zijn. Man, man, man, zet het bier maar vast klaar. Een potje topvoetbal van het hoogste soort. Zomaar voorgeschoteld. Gaat dat zien dan.

Wat je ook moet zien zijn de vijf heerlijkheidjes die we nu weer voor je hebben gevonden. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En luisteren doe je weer naar de vijf muziekklanken die weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR kunt vinden. Waarom? Waarom niet. Bij iedere knallert van voetbalpartij hoort immers een opwarmertje. Vandaar. Meer niet. Wij gaan foebele koekeloeren. Have fun!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten