woensdag 4 februari 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Van je patsboem en vanaf 20:45 uur gaan we met zijn allen fijn Ajax-AZ kijken doen. Live te aanschouwen op het betaalzendertje FOXSports of via de zwaar illegale stream natuurlijk. Trouwens gokken op het potje doe je weer hierrr. Dat je het weet. En dus niet vergeet. Nou, ga er maar eens fijn voor zitten dan. Komt-ie hoor die wonderbaarlijke voorbeschouwing van je 1, 2, 3, en we lusten nog veel meer bier, en dat is 4.

En dat wordt dan alweer het derde dagje doordeweeks ballieballie doen qua eredivisie hup hup hup en we knallen er nog maar een toppert alert tegenaan vandaag. Retteketet Ajax-AZ voor je sodemieter. En dat rijmt. Hadden die kaaskoppen maar thuis moeten ballen tegen die Amsterdammers om het allemaal niet zo te laten rijmen doen, deze balpartij. Poeh, wat een zin. Wat een onzin! Kan jou het schelen? Nee. Trijntje ook niet. Hihi. Dat is lachen. Schrijven we Trijntje doen we er linkje achter en bedoelen we schelen. Zo raar weer. Maar we dwalen af. Want weet Ajax vanavond puntjes te pakken tegen AZ om zodoende dat tweede plekkie wat vaster in de greep te houden of zal het eng gaan spoken doen daar in de Arena? Wie het weet mag het zeggen. Broodbeleggen met ham, zalm of pindakaas. Slaat nergens op, maar van je boe. Hoppetee en we knallen er nog een leuk Ajax-AZ-filmpje tegenaan om de pruttel in je buik nog ietwat op te borrelen. Jij fan van Ajax of AZ of van beiden niet. Duhuh. Want dat dat buikje van je te keer gaat dat vermoeden wij wel. Potverdrietje wordt het een gelijkspelletje of potvertweetje weet AZ te winnen of potvereentje steken de Amsterdammertjes de punten in de eigen pocket en zeggen ze tot ziens en tot nooit meer tegen Brom en Bassie en consorten. Wie het weet mag het zeggen? Tweede keer dat we dit opschrijven. Waarom? Omdat we niets anders kunnen verzinnen wellicht. Kunnen we wel gaan waarzeggen wat het worden gaat maar niemand die daar een reetkevert mee opschiet. Dus. Vandaar. Flikker lekker op met je toppert alertje van lik me anusje en geef mij nu die zaligmakende laatste alinea waar we met zijn allen met smacht op zitten te wachten. Uche uche, even kuchen, vooruit dan maar. Die laatste alinea. Speciaal voor jou alleen en al die anderen die dit lezen.

En daar is-ie dan. De oh zo spannende en legendarische laatste alinea van de toppert alert die weinig met voetballen van doen heeft. En waarom is die dan wel zo legendarisch dan? Die laatste alinea. Wordt wellicht toch nog iets prijsgegeven betreffende het spelletje dat vanavond gespeeld zal worden? Noppes, nee, nada, niks van dattes. Maar wel van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf verrukkelijke schoonheden die er wezen mogen en dus zomaar dat internet opgesodejanust. En van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf oortintelende muziekklanken waar je zo verdomde gelukkig van wordt dat je ze wel haast na het afspelen nogmaals zult afspelen gaan. Maar wie zijn wij om daarover te oordelen? Wij zijn voetbalhumor.com. Het blogje van je retteketet en we gaan nog niet naar bed en meer van dat soort onzin. En van je blablabla en nou houden we er mee op. Ja! Want we gaan foebele koekeloeren. Echt. Het is klaar. Nu. Dus.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten