vrijdag 13 februari 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! En dat op vrijdag de dertiende! Gaat de ene helft vanavond gezellig VITV van je koekeloeren doen op RTL7 gaat de andere helft van je ballieballie eredivisie spektakel kijken doen op het betaalzendertje FOX Sports. Jawelles. Want? Een knotsgekke kraker AZ-PSV voor je muilbakkes staat er op het programma. Alsof het niets is. Vanaf 20:00 uur te zien op het eerder genoemde betaalkanaal en mocht je geen abbo hebben dan kan deze stream wellicht uitkomst bieden. Gokken op het potje kan overigens ook.

Dat PSV dit seizoen kampioen wordt dat staat zo vast als een huis. En dan hebben we het niet over een huis in de provincie Groningen maar gewoon over een huis dat geen scheurtjes vertoont. Want zeg nou zelluf, dat PSV dat wint zijn wedstrijdjes zo heerlijk geniepig. Tegen de mindere- maar ook tegen de ietwat sterkere goden. Het spel van die Eindhovenaren is nooit verbluffend goed, maar na negentig minuten zijn de drie punten toch altijd maar weer mooi binnen. En daar gaat het om mensen. Punten pakken en zorgen dat je bovenaan komt te staan. Hebben die Eindhovenaren ook nog smaakmaker Memphis in de gelederen die het verschil maakt. Zo. Maar vlak de Mexicaanse veldheer Guardado niet uit. Ook een knulletje die zich laat gelden dit seizoen. Mag ook weleens gezegd worden. Helaas pindakaas. Van het Mexicaantje is zijn liesje naar gruzelementen gevoetbald en dus mag meneertje vanavond toekijken. Is wat allemaal. Nee dan AZ. Met superster Gudelj en betonmuur Hoedt dendert dat ploegje de laatste weken ook lekker door hoor. Na de knappe uitzeges op Ajax en FC Groningen doen de Alkmaarders weer volop mee in de top van de eredivisie. Plek twee ligt in het verschiet. Echter dan dienen potjes als die van vanavond ook gewonnen te worden anders kukel je zomaar weer naar plek vijf ofzo. Tja. Ga er maar aan staan. Hmm, benieuwd of Brommetje en Bassie de juiste formatie het veld in weten te sturen enof dat Flipse Cocu wederom een slinkse tactiek er tegenover weet te zetten. Viert PSV na vanavond carnaval met drie, één of nul punten? Bovenaan blijven ze sowieso staan. Dat dan weer wel. Of wordt het retteketet met de volle drie punten in da pocket en we gaan nog niet naar huis voor de kaaskoppies? Van die dingen. Van die dingen. Allemaal vragen waarop we vanavond antwoord hopen te krijgen. Genoeg voor dit moment. We kunnen niet blijven typen. Wat denk jezelf? Gaan we nu als een malle huphup naar die laatste alinea.

Jottem jajaatje! En ook vandaag wisten wij weer vijf heerlijke pretvrouwtjes voor je te selecteren zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Plus de vijf muziekklanken die er mogen wezen zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Poppelepee wat een gekkigheid toch allemaal weer op het blogje dat voetbalhumor.com schijnt te heten. Ach ja, we doen het slechts om je alvast in de juiste stemming te laten geraken. Alleen daarom. Meer is het niet. Doen wij zomaar voor je. Noem het een soort van service van de zaak. Wij doen wat voor jou en ooit doen jullie iets terug voor ons. Zo gaat dat. Maar nu zijn we klaar. Tijd om foebele te gaan koekeloeren. Heb plezier! En heb alvast een happy Valentijn!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten