donderdag 26 februari 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Avondje Europa League mensen! En de Nederlandse cluppies zijn weer van de partij. Vanaf 18:00 gaat men los op RTL7. Eventuele streams hierrr, gokken doe je weer daarrr.

Voorberschouwing
En ook vanavond zullen ze weer aanwezig zijn, de mannen van VITV. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp Wim Kieft. Om de avond vol te lullen met leuke ditjes en datjes en boes en bahs en meer van die dingen.

Legia Warschau-Ajax
En dan slaat 's avonds de klok plots zeven maal. 19:00 uur. Mogen de Amsterdammertjes van Frankie de Boer aan de bak in Polen. Om de 1-0 voorsprong te verdedigen uit te bouwen. Eén keer scoren en de volgende ronde is bereikt. Want denk je nu echt dat die Polen drie maal gigant Cillessen zullen verschalken? Precies.

Feyenoord-AS Roma
21:00 uur. De kraker van de avond. En nu maar hopen dat het alleen op het veld een kraker zal worden. Dat bijvoorbeeld niet de koopgoot, de haven of de Euromast als represaille de tyfus wordt gekraakt door die Romeinen. Zou zo maar kunnen. Dat die ultras van Roma opeens een partijtje sfeer gaan snuiven door heel Rotterdam de cholera kapot te rellen. Hopen maar van niet. Tja. Over het balwedstrijdje dan maar. Want daar gaat het om. Het staat 1-1. Een saaie 0-0 haar op je lul zou dus fantastisch zijn. Of dat die Rotterdammertjes er stiekem een doelpuntje in weten te prikken. Het zal lastig worden, daar die Romeinen nu vanaf aanvang op volle oorlogsterkte dat veld zullen gaan bezetten. Maar je weet het maar nooit. Met die twaalfde man erachter in een volle Kuip.

Zenit St. Petersburg-PSV
Mocht er geen verlenging plaatsvinden tussen Feyenoord en AS Roma dan zal om ongeveer 23:15 uur de balpartij Zenit St. Petersburg-PSV in ruime samenvatting voorbij komen. Het zal moeilijk worden voor de Eindhovenaren. De onnodige 1-0 thuisnederlaag kan weleens roet in het eten gaan gooien. Maar laten we van het positieve uitgaan. Een vroeg doelpuntje van die lampenkoppies kan immers wonderen verrichten. Jaja. En daarna zien we wel verder.

De rest van de bende
En na al die Europa League duelletjes met Hollandische cluppies tenslotte nog alle doelpunten van de rest van de gespeelde voetbalpartijen. Zo. Kortom een avondje voetbal om je vingertjes bij af te likken. Op de RTL7. Vanaf 18:00 tot ergens middernacht. Jottem, jottem, jottem toch.

Laatste alinea
Allemaal leuk en aardig zo'n voorbeschouwing over spannende balpartijtjes die komen gaan maar we willen natuurlijk wel tieten zien, horen wij jullie denken. Wel dat kan geregeld worden. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf pareltjes van vrouwwezens die er verdorrie warempel wel wezen mogen. Knallen we er ook nog eens vijf muziekklassiekers tegenaan, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en iedereen kan weer met een gerust hart tevreden de voetbalavond tegemoet gaan zien. Ja. Met chippies. Met bier. Met geraspte worteltjes. Met fris. Zoek het uit met wat. Wij gaan foebele koekeloeren en hoe we dat gaan doen, gaat je vandaag eens geen reet aan. Dus. De ballen maar weer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten