donderdag 19 februari 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Een avondje Europa League dit keer mensen. Jawel, want het is immers de donderdag na de dins- en woensdag waarop er Champignonnen League gevoetbald werd. Vanaf 18:00 uur gaat men los op voetbalzender RTL7, waar de VITV mannen plaats zullen maken als analisten om ons allen zo het wel en wee te vertellen over de balwedstrijdjes die komen gaan. En welke wedstrijden zijn dat zoal? Louter en alleen maar topwedstrijden met Nederlandse cluppies in actie. Uh. Oja, even tussendoor, gokken doe je overigens hierrr. Stream nodig? Alsjeblieft. Mooi, ook weer gehad. Waar waren we gebleven? Welke wedstrijdjes zijn er dan zoal? Precies. Nou, gaat-ie dannes:

Voorbeschouwing
Vanaf 18:00 uur gaat men op RTL7 eerst een uur voorbeschouwen over van alles en nog wat betreffende de ploegjes die spelen gaan.

AS Roma-Feyenoord
En dan is daar om 19:00 uur de eerste kraker van de avond. AS Roma-Feyenoord. Weten de Rotterdammers de Romeinen een hak te zetten? De Romeinen (zonder Kevin Strootman) zijn in goede doen. Staan in de serie A tweede achter Juventus. En dat terwijl Feyenoord nog in een dip zit na het betreurenswaardige verlies tegen Heracles. Ach, wie weet zit er een stuntje in voor die havenarbeiders. Je weet het niet. Balletje kan raar rollen. Een gelijkspelletje zou fijn zijn, stiekem hopen op meer is altijd leuk. En dan volgende week thuis die bende afmaken. Och, och, och, hoe lekker zou dat zijn? Heel Rotterdam schijnt vanavond met het bord op schoot voetballen te gaan kijken. Dat is een ding dat zeker is.

Ajax-Legia Warschau
Hebben we Feyenoord achter de rug gaan we om 21:00 uur gewoon heerlijk verder met dat ploegje uit de hoofdstad: Ajax. Kannonnen. Die krijgen zomaar Legia Warschau op bezoek. Potdomme, dat zal een feestelijk sfeertje in die Arena worden, kunnen we je alvast voorspellen. Die Poolse boeren zullen tekeer gaan als gekken. Maar vlak de F-side van de Amsterdammers niet uit. Ook die zullen zich laten horen. Whoehahaha, laat die Arena maar swingen. Mag ook weleens een keer. En niet alleen op de tribunes maar ook op het veld. Zo. Weten de knulletjes van Frankie de Boer een mooi resultaat neer te zetten waarmee ze volgende week vol zelfvertrouwen richting Warschau kunnen afreizen? Dat is de vraag.

PSV-Zenit Sint-Petersburg
En dan zijn we er nog niet. Nope. Want ook PSV mag vanavond aan de bak. Tegen de Russen van Zenit Sint-Petersburg. Potje is vanaf 23:15 uur in ruime samenvatting te zien. Het zal lastig worden voor de Eindhovenaren om na al dat carnavalsgeweld een mooi resultaat neer te zetten. Echter de koploper is in goede doen. En daar dient men zich aan vast te houden. Fuck Hulk. Hup Memphis!

Rest van de potjes
En mocht je met je beknepen voetbaloogjes na PSV-Zenit denken het bedje op te kunnen gaan zoeken dan kom je mooi van een koude kermis thuis. Aansluitend aan de hele voetbalbende nog alle doelpunten van alle andere gespeelde spektakelpotjes die er gespeeld worden. Zomaar een paar die voorbij zullen komen: Liverpool-Besiktas, Tottenham-Fiorentina, Celtic-Internazionale en nog veel en veel meer.

Laatste alinea
Tijd nu voor de laatste alinea. En we gaan nu niet moeilijk doen dus gewoon van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf wonderschone vrouwplaatjes voor je uitgezocht. Muziekje erbij want de oortjes willen ook wat. Komen ze dan. Die vijf zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR pareltjes die als muziek in de trommelvliesjes zullen klinken. Pff, was-ie dan wel weer. Wij gaan foebele koekeloeren. De hele avond lang. Met bier, chips, borrelnootjes, cherry tomaatjes en nog veel meer bier. Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten