dinsdag 10 maart 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Gaan we weer mensen. Wederom terugpartijtjes in de Champiognonnen League. Dit keer op het programma Chelsea-PSG en in de aansluitende samenvatting Bayern München-Shakhtar Donetsk. Vanaf 20:15 op NPO3. Eerst een half uur voorlullen, daarna gaat men los. Stream hierrr, gokken daarrr.

Chelsea-PSG
Pff, wat zal dit worden gaan? Weet Ibrahimovic zich vanavond te onderscheiden en de Mourinho-knulletjes in eigen huis de baas te zijn, of is het wederom zeg maar dag met je handje Gregory want de Londennaren zijn gewoonweg een tikkeltje te hoog gegrepen voor het miljardenessemble uit Paris. Drie weken geleden wisten de Parijzenaren er nog een 1-1 uit te slepen, dus een goaltje scoren zou zomaar goud kunnen zijn. Zou kunnen zijn. Listige Mourinho zal zijn plannetje wel weer in de aanslag hebben. Ach, we gaan het zien. Wij denken Chelsea, maar hopen stiekem op een Zlatan-wonder.

Bayern München-Shakhtar Donetsk
Nee, dan Bayern München-Shakhtar Donetsk. Eerste potje eindigde in een bloedeloze 0-0 haar op je lul. Echter dat zal vanavond totaal anders zijn. Verwacht wordt dat de Zuid Duitsers het karwei simpel zullen afmaken. Met Robben in een nog immer zijnde bloedvorm. Het wordt leuk. Zo denken wij. Met veel doelpunten enzo. Heeft Müller nog de moves? Dus. Ja, dus. Wat wil je nog meer?

DIT, DIT, DIT, DIT en DIT willen jullie waarschijnlijk zien. Vijf pretmeisjes die er wel pap van lusten. Ha. De laatste alinae alweer. En van je dacht je van DEZEM, DEZEM, DEZEM, DEZEM en DEZEM? Vijf muziekstukjes waar je oren van zullen openspringen tot zodat het geel zich een weg naar buiten weet te loodsen. Van die dingen. Wederom een fijne voetbalavond in het verschiet. Voor ons alller liefhebbers van het schone spelletje. Yes. Wij gaan foebele koekeloren. Have fun!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten