maandag 9 maart 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Van die fijne Champignonnen League partijtjes die er weer komen gaan. Vanavond. Op NPO3. Vanaf 20:15 uur. Eerst een half uurtje babbeldebabbel en dan Real Madrid-Schalke 04 voor je paasei. Aansluitend in samenvatting FC Porto tegen FC Basel en daarna we kunnen weer naar bedje toe. Stream hierrr, gokken daarrr.

Real Madrid-Schalke 04
Een gespeeld potje. Huntelaar en zijn mofjes staan immers 2-0 achter en denk nou niet dat die kolenschoppers dat weten recht te zetten in Madrid. Het zaakje is gelopen, het dingetje is gedaan. Dat is wat wij denken, dat is wat menig voetbalkenner denkt. Formatie Ronaldo gaat de koker in en Schalke 04 kan zich verder gaan richten op Bundesliga balpartijtjes. Het is zoals het is.

FC Porto-FC Basel
De NOS had beter kunnen kiezen voor FC Porto-FC Basel. Een partijtje waar nog wel alles open is. Eerste balspelletje in Zwitserland eindigde in een 1-1 gelijkspel. Denk nou niet dat die Portugezen thuis zomaar over die horlogemakers heen zullen walsen want dan ken je de voetbalkwaliteiten van die belastingontduikertjes nog niet. Nee, het zal er om hangen. Weet Cristian Tello er wederom een paar in te rammen of zet Shkelzen Gashi die Portugezen een hak? Wie het weet mag zeggen.

Laatste alinea
En dit is waarom we het allemaal doen. Die lullige voorbeschouwinkjes van lik me aarsje. Om de laatste alinea. Tieten, tieten, tieten, een lekker kontje en nog meer tieten. Pleuren we er HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR nog vijf knallers van muziekpareltjes tegenaan en de dinsdag wordt een dinsdag om nooit meer te vergeten. Veel plezier met foebele koekeloeren. Mazzel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten