maandag 16 maart 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert. Toppert alert! Vette Champignonnen League krakers van jewelste. AS Monaco-Arsenal en Atlético Madrid-Leverkusen op NPO3. Yes! Te zien vanaf 20:45 uur, maar een half uur eerder inschakelen en je kunt genieten van de voorpret. Zo gaan die dingen. Eerste partij wordt live uitgezonden, tweede pot zal in samenvattingsvorm wordt getoond. Yes. We gaan het zien. Streams hierrr, gokken daarrr. Voor als je het nodig hebt.

AS Monaco-Arsenal
Wie had gedacht dat een paar weken geleden AS Monaco zou schitteren tegen Arsenal? Daar in Londen. Een, twee, drie... nu zeggen als je dat gedacht had. Wij horen niemand. Nee. Echt. Niet. Niemand. Dus kunnen we concluderen dat jullie lezertjes net zo verrast waren als wij. Stand tussen de twee ploegjes is 3-1 in het voordeel van Monaco. Wenger en zijn knulletjes kunnen aan de bak. En zal De Steek spelen vanavond?

Atlético Madrid-Leverkusen
Nee dan Atlético Madrid-Leverkusen. As de NOS slim is, zenden ze dit potje live uit. Gaat nog ergens om. Stand is 1-0 voor de Duitsertjes. Maar ja, nu wordt er gevoetbald in de heksenketel die Atletico heet. Ga er maar aan staan met je bibberende moffen knietjes. Ja, kun je ons rare taal vinden uitslaan, maar zo is het natuurlijk wel. Dat wij rare taal uitslaan. Hihi. Maar ook dat we de dingen goed zien. Vooral op voetbalgebied. Vandaar onze voorspelling. Nee, laten we maar snel naar de laatste alinea gaan.

Laatste alinea
Hop hop hop, paardje in galop. Koetje doet boe, schaapje doe meh, kippetje doet tok tok en DIT, DIT, DIT, DIT en DIT zijn vijf damesschepsels waar je U tegen zegt. Kom, ga maar van je zeggen doen. U. Nog een keertje doen? UUUUUUUUUUU. Genoeg. Want we hebben nog vijf pareltjes van muziekklanken voor je inpetto. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Om de woensdag mee door te komen. Totdat de avond begint. En het voetbalfestijn van je beginnen kan doen. Zorg voor voldoende bier en chips in huis. Een boer laten mag. Evenals een scheet. Wij gaan foebele koekeloeren vanavond!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten