dinsdag 17 maart 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kunnen ze leuk een verkiezingsavond presenteren op NPO1, maar het is toch echt Champignonnen League op NPO3. Dus. Vanavond Barcelona-Manchester City en Borussia Dortmund-Juventus voor je hoempapa. Vanaf 20:45 uur te zien bij onze vrienden van de NOS. Vanaf 20:15 uur gaat men al los met voorbeschouwinkjes en blablabla en nog veel meer. De ene pot live en de andere wordt aansluitend in samenvattingsvorm getoond. Streams hierrr, gokken daarrr. Zoek het uit.

Barcelona-Manchester City
Het wedstrijdje. Is gelopen zaak mensjes. Kun je hoog of van je laag springen gaan doen, het sterrenessemble uit Manchester ligt er straks gewoon uit. Bam. Klaar. Is een feit. Ga maar na: 1. Het staat immers 2-1 voor de Catalanen. 2. Wordt het wedstrijdje van vanavond ook nog eens gespeeld in Camp Nou. En 3. Verkeert Barcelona (lees Messi) in bloedvorm. Zo, en wat heeft Manchester City daar tegenover te stellen? Niet veel. Ha! Of dacht je dat Bony en Aguero dat zaakje wel even gaan regelen? Koekoek! Wakker worden. TikkieTakkie is weer terug waar het hoort luitjes. In Barcelona.

Borussia Dortmund-Juventus
Om heel eerlijk te zijn hadden de lieden van de NOS beter kunnen kiezen voor het op papier zijnde leukere duel Borussia Dortmund-Juventus? Tja, het staat 2-1. Voor de Italiaantjes. Het kan dus nog alle kanten op. Zo denken wij. Maar hebben wij er eigenlijk nog iets zinnigs over te vertellen? Over het potje. Qua voorbeschouwing. Hmm, niet echt nee. Sorry. Ach, heb je weleens. Toch? Van die dagen. En ach, waarom zouden we ook eigenlijk. Weet je wat gaan doen? Wij springen van je hup naar die laatste alinea.

Laatste alinea
En dan zijn we nu belandt bij de laatste alinea van dit waanzinnige toppert alertje van lik me anusje. Wat kan jou het schelen, hihi, zolang ze van de voetbalhumor.com maar vijf van die heerlijke geilmeisjes dat internet op pleuren. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Ja zo zijn wij nou eenmaal. Voor jou, van ons. Om de dag mee door te komen. Knallen we er ook nog zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf knetterende muziekgiganten tegenaan. Hoe gek wil je het hebben? En dat op een voetbalblogje. Had je niet verwacht hè? Nou wij wel. Wij gaan nu even een broodje eten. Doei. Fijne wedstrijd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten