zaterdag 14 maart 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nou ja, als je de ranglijst omdraait dan. Het degradatiespook hangt weer boven menig stadion dit weekend. Wat te denken van de potjes NAC-Go Ahead Eagles (14/3/2015, 19:45) en ADO-Heracles (15/3/2015, 12:30)? Te zien op FOX Sports. Of via de illegale stream. Gokken doe je trouwens hierrr.

NAC-Go Ahead Eagles
Een zes punten wedstrijd! Want ook al weten we dat FC Dordrecht waarschijnlijk rechtstreeks naar beneden zal kletteren, nacompetitie wil niemand spelen. Tegen van die gemotiveerde Jupiler ploegjes. En daarom zullen NAC en de Eagles zaterdagavond de mouwen moeten opstropen om er vervolgens vol tegenaan te gaan. Weten de mannen van Maaskantje het verschil terug te brengen tot een puntje of gaan de gassies van Foeke Booy een gat slaan van zeven punten? Van die dingen. Niet zeiken, maar gewoon winnen. Alles is geoorloofd!

ADO-Heracles
Een zes punten wedstrijd! Want ook bij ADO tegen Heracles staat er spanning op de wedstrijd. Kan meneer 'ADO het belchineesje' leuk miljoenen pompen in het ploegje, maar om nou straks als rijkste Jupiler League ploeg door het leven te gaan dat wil toch niemand. Komt zondagochtend ook nog eens Heracles op bezoek. Weg kunstgrasvoordeel voor die groengele. Het verschil tussen beide ploegjes bedraagt zes punten in het voordeel van de Hagenezen.

Laatste alinea
En in die laatste alinea is het zoals altijd weer: hup hup hup en gaan met de pret. HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf lekkere wijven voor je snoet. Nog even vijf muziektoppertjes voor je uitkiezen zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR en we kunnen gaan beginnen. Heb een fijn weekend. Hebben wij namelijk ook! Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten