woensdag 11 maart 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Dnjepr Dnjepropetrovsk-Ajax voor je mallemoer. Vanaf 19:00 te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 18:00 uur al een vette voorbeschouwing van heb ik jou daar. Stream hierrr, gokken daarrr.

Ajax mag dus uit in Oost-Oekraïne Kiev tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk voetballen. De tandjes, spreek dat maar eens foutloos uit als je zojuist een kratje bier achterover in je mik hebt geslagen. Grote jongen die je bent als je dat gaat lukken. Nou, het schrijven ervan gaat al met moeite. Rot lekker op. Weet je wat wij gaan doen?


Wij springen snel naar de laatste alinea. Whahaha. Van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf hete dames voor je pantoffel. Met je Dnjepr Dnjepropetrovsk. Kielekielekiele pleuren we er ook nog DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke muziekknallerts tegenaan. Jottem hiephoi. Kom maar op met je Wordfeud als je de letters Dnjepr Dnjepropetrovsk in je geheugen hebt staan. Of is dat soms verboden? Dikke duh. Zoek het uit. Wij gaan Ajax koekeloeren doen. Tegen Dnjepr de pepper. Wie is de rapper. Die nog nepper is dan al het goud om zijn nek? Mazzel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten