zondag 22 maart 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! En niet één. Nee! En ook niet twee. Oh nee, oh nee. Maar liefst drie giganten potjes staan ons te wachten op deze wonderbaarlijke zondag ergens in maart van het jaartal 2015. Wat te denken van de knalpartijtjes: Feyenoord-PSV, Liverpool-Manchester United en FC Barcelona-Real Madrid. Te zien op de betaalzendertjes FOX Sports en Sport 1 of indien je hier geen abbootje op hebt dan kunnen de vette illegale streams hierrr wellicht uitkomst bieden. Gokken op de potjes doe je trouwens weer daarrr. Tralala. Deze zondag kan van je beginnen gaan mensen!

Feyenoord-PSV
Vanaf 14:30 uur. Uit onze eigen vaderlandse competitie. De heuse krakerpot Feyenoord-PSV. Weten de Rotterdammers nog wat puntjes af te snoepen van de aanstaande kampioen uit Eindhoven of wordt het hosanna holladijee voor de lampenkappen? Werd het eerder dit seizoen in Eindhoven nog een smakelijke 4-3 overwinning voor de Eindhovenaren, vandaag zal Feyenoord er alles aan doen om de punten in de eigen Kuip te behouden om zo die derde plaats wat steviger in het bezit te krijgen. PSV daarentegen moet gewoon punten pakken om die felbegeeerde titel zo snel mogelijk binnen te loodsen. Tja, zo liggen nu eenmaal de zaken. Kortom een fijne knallert van een 'stroop de mouwen maar op' pot tussen bengels als Immers, Clasie en Toornstra tegen kemphanen Memphis, Wijnaldum en Guardado staat ons te wachten.

Liverpool-Manchester United
Oei, en dat zal moeilijk kiezen worden mensen. Want wordt het Feyenoord-PSV koekeloeren of stiekem toch zo af en toe schakelen naar dat eilandje waar de twee grootmachten uit de Premier League Liverpool en Manchester United het tegen elkaar mogen gaan opnemen. Helaas pindakaas, zal deze Engelse bende ook om 14:30 uur aanvangen. Is wat? Nou. Ja. Niettan. Poeh. Maar sodetandjes wat een heerlijke pot moet dit worden gaan. Een vette You'll Never Walk Alone vs Ons Eigen Malle Louistje. Ja. Beter weten wij deze zinderende bende ook niet te omschrijven. Afijn. De strijd om plek vier zal losbarsten vanmiddag. Plek vier dat in de Premier League namelijk toegang verleent tot het prestigieuze Champignonnen League bal. En daar wil menig Engels topploegje toch zeker wel aan deelnemen. Yes. Zo ook het ploegje van ons Malle Louistje. Haha. Daar kan toch geen spoony spoony tegenop. Of wel Truus?

FC Barcelona-Real Madrid
En als afsluiter op deze mooie voetbalzondag de kraker in de Primera Division. Het toetje! Wat zeggen schrijven wij? De slagroom op de taart. Lul niet. Het hoofdgerecht van de zondag. Ach, noem het hoe je het noemen wilt. Een heuse gigantenpartij waar je leuter van rechtop gaat staan. Huh, wat schrijven ze nu weer op dat voetbalhumor.com blogje? Jaja, lees je echt. Leuter. Rechtop staan. Het is zoals het is. De Derby van het Heelal is typische zo'n 'hand in het broekje' wedstrijd. Pats. Whoehaha. Gewoon El Clasico voor je castagnettenbakkes luitjes. Zomaar. Van je boem, knal, kledder en we nemen er nog één. Nou Camp zal ontploffen vanavond. Want? De Catalaantjes spelen thuis. FC Barcelona-Real Madrid. 21:00 uur de wedstrijd, vanaf 20:00 uur al een fijne voorbeschouwing op Sport 1. Inclusief het legendarisch commentaar van El Sierd. Koekoek! Potdomme van je jammie jammie toch. We hebben nu al zin in het titanenspektakel tussen een in vorm zijnde weergaloze Lionel Messi tegen het wereldvoetballertje van het jaar Cristiano Ronaldo. Van je handen wrijven jaja. Komen sterretjes als Suarez, Bale, Neymar, Benzema, Xavi, Kroos en noem ze maar op ook nog eens opdraven en het feest is compleet. Man, man, man, dat wordt weer zwaar genieten geblazen.

Laatste alinea
En weet je wat ook zo genieten is? Wel, dat zijn deze vijf wonderschone vrouwenschepsels die er verdomme wezen mogen. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Om te watertanden zo lekker als ze wel niet zijn. Nee, en wat te denken van deze vijf oortintelende muziekpareltjes die we voor je hebben geselecteerd. Pff. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Waarom? Waarom niet. Om de dag een beetje door te komen. Totdat die balpartijtjes beginnen gaan. Om die tinteling in je buik alvast te krijgen. Daarom! En niet anders. Nou, zijn wij er nu wel een beetje klaar mee. Heb plezier. Heb fun. Heb van alles. Wij gaan foebele koekeloeren! Mazzel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten