dinsdag 19 juni 2018

Di 19 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Zesde dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

14:00 uur: Colombia-Japan (H)
Snuiviesnuivie tegen een elftal spleetogen. Dat is wat deze wedstrijd is. Colombia-Japan. En dat bedoelen we absoluut niet racistisch! Laat dat duidelijk zijn. Voor alle doemdenkers onder ons. Het is gewoon een feit. Kijk straks zelluf maar. Afijn, Colombia heeft de meeste kwaliteiten in huis om groepswinnaar te worden, Japan is het land met de meeste vraagtekens en daarom ook de underdog. Onze voorspelling? Colombia wint. Met gemak.

17:00 uur: Polen-Senegal (H)
Bayern Munchen-ster Lewandowski vs Liverpool-gigant Mané. Of wordt het Maja? Wij denken van niet. Die stucadors zullen flink aan de weg gaan timmeren en zullen dat Senegal alle hoeken van het veld laten zien. Althans dat denken wij? Maar wie zijn wij nou helemaal? Nou, voetbalhumor.com.

20:00 uur: Rusland-Egypte (A)
Beide landen maken zich alweer op voor hun tweede wedstrijd op dit WK. Weten de Russen nogmaals vijf keer het netje van de tegenstander te laten vibreren? Doet Salah nu wel mee bij Egypte? En hoe goed zijn die mummies dan? Met Mo in hun gelederen. Vragen, vragen en nog meer vragen. De antwoorden zullen we aan het einde van de dag weten. Wij gokken dat het Poetin-landje nipt gaat winnen.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten