woensdag 20 juni 2018

Wo 20 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Zevende dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

14:00 uur: Portugal-Marokko (B)
Dat was een zware domper voor onze Marokkaanse vrienden afgelopen vrijdag tegen Iran. Vandaag mogen ze het proberen recht te zetten tegen hattrick-Ronaldo en zijn kompanen. Of dat gaat lukken? Wat denk je zelluf? Marokko is uitgeschakeld. Het is klaar voor de leeuwen van de atlas. De koffers kunnen weer worden ingepakt. Als ze al waren uitgepakt. Van Iran had gewonnen moeten worden om eventueel misschien wellicht een nihil kansje te hebben gehad om zodoende de groepsfase te overleven. Echter dat is niet gebeurd. Desalniettemin, Portugal gaat dit winnen. Fluitend.

17:00 uur: Uruguay-Saudi Arabië (A)
Eens kijken of Suarez en Cavani dat doelpuntenfestijn van die Russen kunnen overtreffen. Want dat Saudi-Arabië niet kan voetballen hebben we met zijn allen wel kunnen gezien. Na deze wedstrijd gaan er koppen rollen. Vinden die sjeiks niet leuk hoor om wederom met heel veel nul op hun kloten te krijgen. Onze voorspelling? Dit wordt een eenvoudig klusje voor Uruguay.

20:00 uur: Iran-Spanje (B)
Een normaal mens vult bij Iran-Spanje natuurlijk een tweetje in. Wij ook. Verklappen we alvast. Maar toch, dat gekke Iran. Ze zijn wel in de winningmood. En stel Spanje heeft een slechte dag. Tja dan? Dan nog wint Spanje.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten