woensdag 27 juni 2018

Wo 27 juni 2018

Toppert alert! Toppert alert! Veertiende dag van het WK 2018 toernooitje alweer. Heb je er ook zo'n zin in alhoewel Oranje niet mee mag doen omdat... ach je weet zelf.

16:00 uur: Zuid Korea-Duitsland (F)
Hoe zei Gary Lineker dat ooit? Voetbal is een simpel spel. 22 mannen rennen achter een bal aan en uiteindelijk winnen... ach jeweetzelf. Duitsland wint van Zuid-Korea. Ook al is het in de 96e minuut. Ze winnen. Want Duitsland. En ze gaan ook door naar de KO-finales. Dat je het weet.

16:00 uur: Mexico-Zweden (F)
Och, och, och wat was Zweden dichtbij de volgende ronde. Maar ja, Duitsers blijven Duitsers. Zweden moet vanmiddag winnen van Mexico, want ga er maar vanuit dat Duitsland van Zuid-Korea wint. Maar gaat Zweden winnen? Dat is de grote vraag. Wij gokken dat de Mexicanen die IKEA-gassies op een gelijkspelletje weten te houden. Kunnen die geelblauwe houthakkers naar huis.

20:00 uur: Zwitserland-Costa Rica (E)
Zwitserland, met een look-a-like van Yuri van Gelder in hun gelederen (dwerg Shaqiri), kan zich op gaan maken voor de volgende ronde. Even die Costa Ricaantjes van het matje spelen en ze kunnen de koeienbellen luiden daar in die Alpen van ze. Worden wellicht nog eerste ook. Wie had dat gedacht met topfavoriet Brazilië in de poule? Echter als die Zwitsers slim zijn spelen ze gelijk tegen het nietige Costa Rica. Ontlopen ze namelijk Duitsland, dat waarschijnlijk tweede wordt achter Mexico, in de achtste finale. Om die reden voorspellen wij een gelijkspelletje.

20:00 uur: Servië-Brazilië (E)
Dit wordt een geinig partijtje. De Kanaries hebben genoeg aan een puntje, de Balkan-boys hebben drie punten nodig om de volgende ronde te halen. Of Neymar en zijn kompanen voluit zullen gaan tegen nieuwbakken Ajacied Tadic en co valt te betwijfelen want mocht Brazilie ruim winnen, komt het in de achtste finale waarschijnlijk tegenover Duitsland te staan. Of die Braziliaantjes daar op zitten te wachten. Wij voorspellen een kleine overwinning voor de Seleção.

Tot slot
Het plaatje en het muziekje van de dag. Omdat het kan. De ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten